• zhibo1
  • jinjue1
  • zhibo3
  • bab-01
  • SAM_9486
  • bab3

Babagan awake dhewe

TIANTAI CELLULOSE CO., LTD minangka pabrikan eter selulosa ing China, khusus ing produksi eter selulosa, Adhedhasar Shandong China, kapasitas total 20000 ton saben taun.
Produk kita kalebu Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), Hydroxyethyl Methyl Cellulose (MHEC), Hydroxyethyl Cellulose (HEC), Sodium Carboxy Methyl Cellulose (CMC), Ethyl Cellulose (EC), Redispersible Polymer Powder (RDP) etc, sing bisa digunakake kanthi akeh. ing construction, kothak adhesive, garing campuran mortir, wall putty, Skimcoat, cat lateks, pharmaceutical, pangan, kosmetik, deterjen etc aplikasi.

Ndeleng Liyane

Kaluwihan Kita

Produsen eter selulosa profesional saka China.

  • Range produk

    Range produk

    Kita bisa nyedhiyakake kabeh seri eter selulosa, industri, panganan lan bahan farmasi, nyukupi kabutuhan pelanggan saka macem-macem aplikasi.

  • Personil Profesional

    Personil Profesional

    Kita wis ngalami spesialis sing makarya ing lapangan selulosa eter nganti pirang-pirang taun, bisa nyedhiyakake layanan sawise-sales sing apik kanggo para pelanggan, bisa mangsuli pitakon pelanggan sajrone 24 jam.

  • Kualitas Stabil

    Kualitas Stabil

    Kita nglamar sistem kontrol DCS majeng, sing njamin kualitas stabil kanggo macem-macem batch. Kanthi kapasitas sing cukup, kita bisa njamin pasokan stabil kanggo pelanggan.

produk kita

Fokus ing Eter Selulosa

warta

  • Aplikasi Tempel Eter Selulosa

    Sep-29-2022

    1 Pambuka Wiwit munculé pewarna reaktif, sodium alginate (SA) wis dadi pasta utama kanggo nyetak pewarna reaktif ing kain katun.Nggunakake telung jinis eter selulosa CMC, HEC lan HECMC sing disiapake ing Bab 3 minangka tempel asli, padha ditrapake kanggo ngurmati percetakan pewarna reaktif ...

  • Efek hydroxypropyl methylcellulose ing sifat mortir cetak 3D

    Sep-27-2022

    Kanthi nyinaoni efek saka macem-macem dosis hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) ing printability, sifat rheologis lan sifat mekanik mortir cetak 3D, dosis HPMC sing cocog wis dibahas, lan mekanisme pengaruhe dianalisis digabungake karo mortar mikroskopik ...

  • Struktur selulosa eter

    Sep-26-2022

    Struktur khas saka rong eter selulosa diwenehi ing Gambar 1.1 lan 1.2.Saben anggur dehidrasi β-D saka molekul selulosa Unit gula (unit selulosa sing mbaleni) diganti karo siji gugus eter saben ing posisi C(2), C(3) lan C(6), yaiku nganti telung klompok eter.Amarga o...

maca liyane