Babagan awake dhewe

TIANTAI CELLULOSE CO.,LTD

is selulosa eterprodusen ingCina

Specialized ing produksi selulosa eter, Adhedhasar ing Shandong China, total kapasitas 20000 ton saben taun.
kitaselulosa eterproduk kalebu Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), Metil Hidroksietil Selulosa (MHEC), hidroksietil selulosa (HECNatrium Karboksi Metil Selulosa (CMC), Etil Selulosa (EC), Bubuk Polimer Redispersible (RDP) etc, kang bisa digunakake digunakake ing construction, kothak adhesive, garing campuran mortir, wall putty, Skimcoat, cat lateks, pharmaceutical, pangan, kosmetik, deterjen etc aplikasi.

Sapa Kita

Tiantai Cellulose Co., Ltd minangka pabrik eter selulosa kanggo produk turunan selulosa saka China, Dumunung ing kutha sajarah lan budaya sing apik lan basis produksi kimia nasional, perusahaan kita minangka perusahaan modern sing nggabungake R&D, produksi lan perdagangan.Produksi produk kimia kayata hydroxypropyl methyl celluloseHPMC, metil selulosaMC, hidroksietil selulosaHEC, natrium karboksimetil selulosaCMC, metil hidroksietil selulosaMHEC, Etil selulosa EC, bubuk polimer redispersibleRDP, etc. Selulosa ether Products digunakake digunakake ing construction, pangan, kimia saben dina, keramik, kertas-making, deterjen, aditif petroleum lan akeh lapangan liyane.

bab4
bab5

Perusahaan wis laboratorium majeng, lan dilengkapi engineers full-time kanggo strictly ngontrol kualitas, kanggo mesthekake yen kabeh pratondho saka produk metu saka pabrik nganti apik, lan kanggo nyedhiyani produk pribadi miturut kabutuhan customer.We duwe sistem layanan lengkap, kekuatan technical kuwat, peralatan produksi lan Manajemen humanistik, lan usaha kanggo terus-terusan nambah kualitas sakabèhé saka perusahaan lan nguber gambar model industri.Tiantai Selulosa Co., Ltd unswervingly bakal gumantung ing pasukan technical kuwat lan sistem manajemen kualitas sampurna kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan sampurna sawise-sales layanan.

Perusahaan kasebut dianggep minangka "Perusahaan Efektivitas Ekonomi Paling Apik" dening Komite Kotamadya Shandong, "Perusahaan Kredit Tingkat AA" dening Bank Pertanian China, lan "Perusahaan Standar Manajemen Kualitas ISO".We menang hadiah kelas kapisan ing Shandong Scientific lan Technological Progress Awarding;QualiCell® minangka merek produk eter selulosa sing unik.Kita konsentrasi ing eter selulosa.HPMC, MHEC, HEC, CMC minangka produk utama sing kita produksi. Kita ngerti kabutuhan khusus para pelanggan lan ngidini kita nyukupi kebutuhan pelanggan kanthi individu, lan mbantu nyedhiyakake layanan sing migunani kanggo nambah proses lan produk sing wis rampung.

QualiCell® Cellulose Ether dianugerahi dening Departemen Publisitas Shandong minangka merek terkenal saka industri eter selulosa Shandong;QualiCell® diajeni minangka merek dagang sing misuwur ing pasar eter selulosa domestik.Sawise pirang-pirang taun gaweyan ing pasar, kita wis nyedhiyakake produk eter selulosa menyang luwih saka 20 negara. Lan Selulosa Tiantai minangka salah sawijining pemasok eter selulosa sing paling dipercaya ing donya. kang watara 80KM kanggo Tianjin Port, kapasitas taunan 27000ton, utamané gawé pharma lan pangan bahan HPMC, kelas industri Hydroxypropyl Methyl selulosa HPMC lan Methyl Hydroxyethyl Selulosa MHEC, etc.We are looking nerusake kanggo win-win kerjasama karo saben liyane.

Apa We Duwe

Apa Aplikasi Produk kita?

Aditif Konstruksi, Perekat Genteng,
Mortar campuran kering, Skim coat, Dempul dinding,
Gypsum plester, Semen plester
Deterjen,
Eksipien farmasi,
Aditif pangan,

Apa Pasar Produksi kita?

Eropa, China, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan

Apa Layanan Kita?

1.We bisa gawé macem-macem gelar produk eter selulosa, loro pharma, pangan, kelas industri, bisa ketemu requirement klien saka kothak aplikasi beda.
2.We nggunakake proses Pabrik eter selulosa unik lan peralatan saka Eropah, kang njamin kualitas produk luwih stabil ing kelompok beda.
3. Kita uga bisa ngrancang produk miturut syarat pelanggan.Kita ngerti kabutuhan individu para pelanggan lan ngidini kita nyukupi syarat kasebut kanthi individu, lan mbantu nyedhiyakake layanan tambah nilai kanggo nambah proses lan produk sing wis rampung.

Kepiye carane ngatasi?

Kita ngrampungake masalah kanthi takon, lan ngrampungake masalah liwat kemampuan nggawe lan ngetrapake kimia khusus, supaya para pelanggan bisa nggedhekake khasiat, nambah kegunaan, nambah daya tarik, njamin integritas, lan nambah bathi produk lan aplikasi.

Apa kita janji?

We are hasrat lan ulet solvers, setya ngembangaken praktis, solusi inovatif lan elegan kanggo masalah Komplek ing kimia terapan, tansah break liwat wates bisa, lan nambah daya saing kita pelanggan ing industri beda.

Apa nilai kita?

Nilai-nilai inti kita nggambarake komitmen jangka panjang perusahaan tradisional kita, nduduhake prasetya tenanan marang wong-wong lan para pelanggan, lan nduduhake cara kerja kita. inisiatif lan komitmen utama ing kelestarian, dampak komunitas, keragaman, kesetaraan lan inklusi, lan cara liyane sing ditindakake.

Apa budaya kita?

Keragaman, keadilan lan toleransi minangka inti saka budaya kinerja dhuwur kita.Saiki, saka manajer senior nganti karir awal, kita kerja keras kanggo nambah perwakilan.Kita ngukur kemajuan kita kanggo ndeleng apa sing bisa ditindakake lan apa sing bisa ditindakake kanthi luwih apik.Kita nggawe praktik lan sistem dhukungan, kayata klompok sumber daya staf, kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem klompok wong lan mbantu kita kabeh duwe katrampilan kanggo ningkatake inklusivitas.

KIMA Bakal terus njunjung tujuan kanggo nggawe bisnis kanthi integritas, fokus ing teknologi, kualitas lan layanan pelanggan.Pembentukan situs riset lan pangembangan bahan bangunan anyar Kima Chemical ora mung fokus ing inovasi teknologi produk, nanging uga menehi tes, kontrol lan perbaikan produk sing apik, nyedhiyakake produk sing berkualitas lan stabil lan layanan teknis sing sampurna, ngidini para pelanggan nyuda produksi. Ngapikake kualitas produk nalika biaya.

Nganut konsep "manajemen kualitas, layanan jujur", kanthi semangat pragmatisme, inovasi, lan integritas, kita wis nggawe hubungan koperasi lan koperasi sing apik karo akeh universitas lan lembaga riset ilmiah.Njamin kapabilitas pangembangan produk lan potensial pangembangan.Saiki, wis mbentuk konsep layanan kanthi ilmu lan teknologi minangka inti, manajemen minangka pondasi, lan layanan minangka jaminan.Kita ngandelake kekuwatan teknis kanggo terus ngembangake produk anyar, ngontrol kualitas produk kanthi ketat, nyuda biaya produksi, nambah daya saing, lan aktif ngembangake pasar domestik lan manca.

Swara taun, kita wis netepi filosofi bisnis kejujuran lan kualitas.Kanthi usaha bebarengan lan dhukungan sing kuat saka para pelanggan lan kanca-kanca, Kima wis entuk papan ing kompetisi pasar sing sengit.Kita negesake manawa apa sing dikarepake para pelanggan yaiku apa sing kita kerja keras kanggo nyedhiyakake produk sing apik, layanan sing apik, rega sing disenengi, lan marem pelanggan.Kanggo entuk kerjasama jangka panjang lan kahanan win-win antarane pasokan lan dikarepake.

Tiantai Selulosa gelem go hand in hand karo wong wawasan saka kabeh lapisan gesang, aktif njelajah, lan bebarengan njaga lingkungan ayu lan care kanggo kesehatan manungsa karo raos dhuwur saka tanggung jawab sosial!