Base Coats

Produk eter Selulosa QualiCell bisa nambah lapisan Base liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Base coat
Base coats minangka sistem aditif pisanan.Kang digunakake kanggo nambah daya aditif saka topcoat, nambah fullness saka topcoat, nyedhiyani anti-layering, lan nyedhiyani fungsi jenuh, etc., nalika njupuk uniformity saka topcoat lan ngidini sistem iklan kanggo muter efek maksimum lan apik. efek, fungsi mitigasi, resistance, etc.
Dasar render digunakake kanggo nutupi tembok lan langit-langit.Padha mbentuk substrat kanggo lapisan luwih kayata lapisan finish dekoratif lan kothak.Render basis semen bisa digunakake ing njero lan njaba.
Panggunaan njaba, siji-lapisan renders fungsi minangka multi-lapisan sistem plestering njaba (basa render lan kemul Rampung hiasan).Umume diwarnai lan ditemtokake minangka monocouche utawa monocapa.

Base-jas

Formulasi saka primer sing paling umum digunakake yaiku:
1. Sepisanan electrophoretic katodik abang wesi: Film cat iki nduweni adhesi lan ketahanan korosi sing apik, sing luwih unggul tinimbang sepisanan elektroforesis anodik.Iku cocok kanggo sepisanan bagean logam, lan utamané cocok kanggo sepisanan produk baja.
2. Tipe anyar saka logam sepisanan anticorrosive: Paint dries cepet, wis adhesion kuwat, mechanical apik, lan resistance lenga apik, resistance teyeng lan resistance karat.Utamane digunakake kanggo lapisan ngisor macem-macem badan mobil, kompartemen lan bagean.
3. Sepisanan fosfat: digunakake minangka sepisanan kanggo substrat inti.
4. Amino alkyd primer sekunder: digunakake kanggo lapisan penengah.Iku cocok kanggo lapisan putty sing wis dilapisi karo primer lan wis smoothed kanggo ngisi bolongan wedhi lan biji saka lapisan putty.
5. Tipe anyar sealing kayu sealing: cocok kanggo sealing kayu sealing primer, dekorasi lan kemul arsitektur.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene