Blok Laying Adhesives

Produk eter Selulosa QualiCell bisa nambah adhesives Block laying liwat kaluwihan ing ngisor iki:
Wektu kerja sing dawa
Ora perlu ngobati sawise karya pamblokiran rampung
Adhesion sing luwih apik ing antarane rong blok
Cepet & irit

Block laying adhesives

Adhesive blok beton aerasi digunakake kanggo mbangun tembok sing digawe saka blok beton aerasi, utamane bata pasir jeruk utawa klinker.Mbangun tembok kuwi mung nggawe joints cilik supaya kemajuan karya konstruksi luwih cepet lan luwih efisien karo teknologi adhesion modern iki.
Iki minangka produk rampung digawe saka polimer polimer khusus lan bahan silikat hidrolik kanggo blok aerasi, kanthi macem-macem aditif kinerja dhuwur.Kinerja sing kuat, cocok kanggo masonry kanthi blok tambahan.Nduwe karakteristik tahan hawa, banyu lan abrasi sing trep, anti karat, ekonomi lan kepraktisan.

Blok-laying-adhesives

instruksi
1 Nglakoake prodhuk iki lan banyu kanthi rasio kira-kira 4: 1 nganti dadi pasta tanpa gumpalan.Ayo ngadeg nganti 3 ~ 5 menit sadurunge digunakake;
2 Nyebar campuran adesif roto-roto ing pemblokiran karo scraper khusus, lan mbangun ing wektu mbukak, mbayar manungsa waé kanggo mbenerake tingkat lan vertikal saka pemblokiran;
3 Lumahing pamblokiran kudu warata, mantep, resik, bebas saka noda lenga lan bledug sing ngambang.Produk sing disiapake kudu digunakake sajrone 4 jam;
4 Kekandelan lapisan 2 ~ 4mm, lan jumlah tembok 5-8kg saben kothak meter.
Dirancang kanggo nggunakake banyu kanggo ngasilake mortir thixotropic kekuatan dhuwur, kanggo mbikak beton bobot entheng aerated, fly awu bricks, semen pamblokiran kothong, pamblokiran konkrit seluler utawa smoothing liwat lumahing karya pemblokiran ing lapisan saka kekandelan nganti 12mm, sing ketemu lan ngluwihi syarat. Standar Nasional lan Internasional.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene