Rampung Fasad Bangunan

Produk QualiCell Cellulose ether bisa nambah kinerja liwat kaluwihan ing ngisor iki: nambah kekuatan adhesion, resistance abrasion, keluwesan, resistance noda, nyuda panyerepan banyu lan njaga breathability apik.

Rampung Fasad Bangunan
Rampung Fasad Bangunan minangka bahan sing digunakake kanggo dekorasi lan perlindungan njaba kayata mortir dekoratif, tempel mortir tekstur, cat watu warna-warni, lan liya-liyane. ciri lan kaendahan.Tembung Façades asale saka tembung Italia "facciata", lan ditetepake minangka njaba utawa kabeh pasuryan njaba bangunan.Istilah iki kerep digunakake kanggo nyebut mung kanggo ngarep utawa ngarep ngarep omah.A fasad punika tembok njaba utawa pasuryan saka bangunan, lan biasane melu unsur desain kaya disengaja panggonan seko saka jendhela utawa lawang.
Ing arsitektur, fasad minangka salah sawijining unsur eksterior bangunan sing paling penting.Fasad nyetel pangarepan lan nemtokake rasa struktur sakabèhé.Uga bisa mbantu nggayuh tujuan kanggo nyampur karo lingkungan utawa ngadeg metu saka wong akeh.

Bangunan-Fasad-Rampung

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene