Karboksi Metil Selulosa (CMC)

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Carboxy Methyl Cellulose
Sinonim: CMC; Sodium Carboxy Methyl Cellulose; Carboxy Methylated Cellulose; Carboxyl Methyl Cellulose Carmellose; Sodium CMC
CAS: 9004-32-4
EINECS: 618-378-6
Penampilan:: Wêdakakêna putih
Bahan baku: katun halus
Merek dagang: QualiCell
Asal: China
MOQ: 1 ton


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Sodium carboxymethyl cellulose, uga dikenal minangka carboxymethyl cellulose, CMC, minangka jinis selulosa sing paling akeh digunakake lan paling akeh digunakake ing donya saiki.Wêdakakêna fibrosa utawa granular putih.Iki minangka turunan selulosa kanthi tingkat polimerisasi glukosa saka 100 nganti 2000. Ora ana ambune, tanpa rasa, tanpa rasa, higroskopis, lan ora larut ing pelarut organik.

Sodium carboxymethyl cellulose kompatibel karo solusi asam kuat, uyah wesi larut, lan sawetara logam liyane kayata aluminium, merkuri lan seng.Sodium carboxymethyl selulosa bisa mbentuk co-aggregates karo gelatin lan pektin, lan uga bisa mbentuk Komplek karo kolagen, kang bisa precipitate protein tartamtu sing muatane positif.

Inspeksi Kualitas

Indikator utama kanggo ngukur kualitas CMC yaiku derajat substitusi (DS) lan kemurnian.Umumé, sifat CMC beda nalika DS beda;tingkat substitusi sing luwih dhuwur, kelarutan sing luwih kuat, lan transparansi lan stabilitas solusi sing luwih apik.Miturut laporan, nalika tingkat substitusi CMC ana ing antarane 0,7 lan 1,2, transparansi luwih apik, lan viskositas larutan banyu maksimal nalika pH antara 6 lan 9. Supaya njamin kualitase, saliyane kanggo pilihan saka agen etherifying, sawetara faktor mengaruhi tingkat substitusi lan kemurnian uga kudu dianggep, kayata jumlah hubungan antarane alkali lan agen etherifying, wektu etherification, isi banyu sistem, suhu, Nilai pH, Konsentrasi solusi lan uyah, etc.

Sifat khas

Penampilan Wêdakakêna putih nganti putih
Ukuran partikel 95% lulus 80 mesh
Derajat panggantos 0.7-1.5
Nilai PH 6.0~8.5
Kemurnian (%) 92 menit, 97 menit, 99,5 menit

Kelas Popular

Aplikasi Kelas khas Viskositas (Brookfield, LV, 2%Solu) Viskositas (Brookfield LV, mPa.s, 1%Solu) Gelar Substitusi Kemurnian
Kanggo Paint CMC FP5000   5000-6000 0.75-0.90 97% min
CMC FP6000   6000-7000 0.75-0.90 97% min
CMC FP7000   7000-7500 0.75-0.90 97% min
Kanggo panganan

 

CMC FM1000 Kab 500-1500   0.75-0.90 99,5% min
CMC FM2000 Kab 1500-2500   0.75-0.90 99,5% min
CMC FG3000   2500-5000 0.75-0.90 99,5% min
CMC FG5000   5000-6000 0.75-0.90 99,5% min
CMC FG6000   6000-7000 0.75-0.90 99,5% min
CMC FG7000   7000-7500 0.75-0.90 99,5% min
Kanggo deterjen CMC FD7   6-50 0.45-0.55 55% min
Kanggo odhol CMC TP1000   1000-2000 0.95 min 99,5% min
Kanggo Keramik CMC FC1200 1200-1300   0.8-1.0 92% min
Kanggo lapangan lenga CMC LV   70 maks 0,9 min  
CMC HV   2000 maks 0,9 min

Aplikasi

Jinis Panggunan Aplikasi Khusus Properti Digunakake
Paint cat lateks Thickening lan Water-binding
Panganan Es krim
Produk roti
Thickening lan stabil
stabilisasi
Pengeboran lenga Cairan Pengeboran
Cairan Completion
Thickening, penylametan banyu
Thickening, penylametan banyu

Nduwe fungsi adhesi, penebalan, penguatan, emulsifikasi, retensi banyu lan suspensi.
1. CMC digunakake minangka thickener ing industri pangan, wis pembekuan banget lan stabilitas leleh, lan bisa nambah roso produk lan ngluwihi wektu panyimpenan.
2. CMC bisa digunakake minangka stabilizer emulsi kanggo injeksi, binder lan film-mbentuk agen kanggo tablet ing industri pharmaceutical.
3. CMC ing deterjen, CMC bisa digunakake minangka agen redeposition anti-lemah, utamané efek redeposition anti-lemah ing kain serat sintetik hidrofobik, kang Ngartekno luwih saka serat carboxymethyl.
4. CMC bisa digunakake kanggo nglindhungi sumur minyak minangka stabilizer lendhut lan agen penahan banyu ing pengeboran minyak.Konsumsi saben sumur minyak yaiku 2,3t kanggo sumur cethek lan 5,6t kanggo sumur jero.
5. CMC bisa digunakake minangka agen anti-settling, emulsifier, dispersant, leveling agen, lan adesif kanggo kemul.Iku bisa roto-roto nyebarke padhet saka lapisan ing solvent supaya lapisan ora delaminate kanggo dangu.Iku uga digunakake digunakake ing Paint.

aplikasi1
aplikasi2

Kemasan

CMC Product dikempalken ing telung lapisan tas kertas karo tas poliethelin utama dikiataken, bobot net 25kg saben tas.
12MT/20'FCL (karo Pallet)
14MT/20'FCL (tanpa Pallet)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan