Keramik

Keramik

Keramik honeycomb akeh digunakake ing pembangkit listrik, desulfurisasi lan denitrifikasi, lan perawatan gas buang mobil.Kanthi kemajuan teknologi, teknologi keramik honeycomb tembok tipis saya akeh digunakake.Eter selulosa nduweni peran penting ing produksi keramik honeycomb kanthi tembok tipis lan nduwe pengaruh signifikan marang retensi bentuk awak ijo.
Engobes lan glazes
Efek modifikasi rheologi saka Tylose nyegah sedimentasi barang padhet uga ndhukung keluwesan glazing sing apik, njamin lapisan sing seragam saka badan keramik.Ing kahanan garing, KimaCell nguatake kemampuan film glaze kanggo ngiket ing permukaan keramik, dadi lancar lan stabil.

Keramik

Ekstrusi
KimaCell minangka aditif sing penting kanggo plastifikasi campuran ekstrusi keramik, utamane kanggo ekstrusi keramik teknis, digunakake ing industri otomotif lan kimia.Conto khas yaiku substrat katalis honeycomb lan saringan partikel kanggo aplikasi sawise perawatan gas buang.KimaCell nuduhake hidrasi lan bengkak kanthi cepet lan mbukak efek plastifikasi lan retensi banyu kanthi cara sing efisien banget.Kanthi kombinasi stabilitas termal sing dhuwur, kekuatan ijo sing dhuwur lan isi serat sing sithik, KimaCell mbisakake tingkat ekstrusi sing dhuwur, sanajan karo substrat tembok sing tipis banget.Ing proses pangatusan KimaCell nyegah retak liwat efek naleni sawijining, tambahan didhukung dening Kapabilitas gelation termal sawijining.
Granulating bubuk
Eter selulosa nyegah sedimentasi ing slip pengeringan semprotan lan tumindak minangka modifier rheologi.Iki nyumbang kanggo distribusi ukuran partikel sing nguntungake saka granula garing lan ngisi cetakan kanthi cepet.Ing kombinasi karo plasticising lan aditif liyane, menehi kekuatan ijo dhuwur lan nuduhake prilaku debinding banget.

Engobes & Glazes
Casting tape: Panganggone eter selulosa nyedhiyakake aliran lan leveling sing luwih apik lan ketebalan sing luwih seragam.Sisa sodium sing sithik nyedhiyakake kemurnian sing dibutuhake kanggo barang elektronik.Gelasi termal nyuda migrasi binder lan cacat permukaan.

Metalurgi bubuk
Ing aplikasi ekstrusi metalurgi bubuk, kelas eter selulosa khusus nyedhiyakake efek penebalan sing luar biasa ing banyu lan ing komposisi pelarut organik tartamtu.

Ekstrusi
Casting tape: Panganggone eter selulosa nyedhiyakake aliran lan leveling sing luwih apik lan ketebalan sing luwih seragam.Sisa sodium sing sithik nyedhiyakake kemurnian sing dibutuhake kanggo barang elektronik.Gelasi termal nyuda migrasi binder lan cacat permukaan.

KimaCell selulosa eter minangka aditif indispensable kanggo macem-macem aplikasi keramik.Produk khusus kita minangka Binder, Plasticizer, modifier Rheology, Stabilizer, kelas keramik KimaCell bisa mbantu sampeyan nambah kualitas produk lan ngoptimalake efisiensi proses:
· Nyedhiyakake lubricity lan plasticity apik.
· Tanggung menehi operability cetakan produk Keramik.
· Njamin struktur internal banget kandhel sawise calcination, lan lumahing prodhuk Gamelan lan alus.
· Workability saka jamur produk keramik honeycomb
· Kekuwatan ijo sing luwih apik saka produk keramik honeycomb
· Kinerja lubrication apik, sing kondusif kanggo ngecor extrusion
· Lumahing bunder lan alus.

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC 60AX10000 Klik kene