Pengisi Retak

Produk QualiCell Cellulose ether bisa nambah Crack filler liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Pengisi retak
Pengisi retak bisa digunakake kanggo pewarnaan, mozaik, watu, kayu, kaca, papan aluminium-plastik lan bahan liyane.Agen caulking digawe saka macem-macem polimer molekul dhuwur lan produk jahitan olahan dhuwur.Iku anti banyu, impermeable lan non-bleeding (1) Kauntungan kayata pewarnaan lenga.
(1) Nalika mbongkar, priksa spesifikasi produk / dimensi / kelas, lsp, lan tempel produk saka model sing padha ing toko sing padha, lan aja nyampur lan nempel produk sing beda.
(2) Siapke tembok sing arep diaspal utawa paving sadurunge paving, lan nemtokake cara kanggo mbikak bata miturut wangun paving.Yen ana pola arah, produk kudu dilebokake ing arah sing dituduhake kanggo entuk efek dekoratif sing paling apik.
(3) Nalika pre-laying, ing lemah apik, nggunakake rong garis vertikal, lan nggunakake garis vertikal, nggunakake panguasa horisontal ing bidang horisontal luwih akeh, lan nggunakake Pethel kanggo nyetel vertikal."

Crack-Filler

(4) Sawise mbikak kothak lantai, ngilangke lumahing gilap resik, nyampur agen caulking karo banyu, lan ngilangke menyang lapisan.Pangeling: Pisanan, ngresiki lapisan, bebas saka lebu lan banyu sing stagnant, penet bubuk lan banyu.Ing rasio 4: 1, tambahake banyu bening menyang agen caulking kanggo nggawe tempel, supaya ngadeg nganti 10 menit, banjur aduk maneh lan saring kanggo digunakake.
Gunakake sendok awu ngisor kanggo remet caulk campuran menyang peserta reserved ing sadawane diagonal kothak, lan kompak karo piso putty karet.Sawise caulk pisanan diobati, gunakake spons rada lembab kanggo mencet kothak Ngresiki agen caulking keluwihan ing permukaan.Sawise 24 jam, gunakake kain garing kanggo ngresiki luwih lanjut;agen caulking kothak werna waras wis fungsi anti banyu lan suhu, kang kudu ndhuwur 5 derajat.

Langkah-langkah nggunakake Crack filler:
1. Tuangake cairan pencampur khusus menyang wadhah sing resik, alon-alon nambah agen caulking, aduk rata menyang tempel seragam tanpa massa powdery, supaya ngadeg kanggo 3-5 menit, banjur aduk.
2. Remet agen caulking campuran menyang longkangan reserved sadawane arah diagonal saka masonry, lan ora ninggalake kosong.Gunakake sudut oblique menyang longkangan kanggo scrape mati keluwihan slurry, lan ati-ati supaya ora nglebokake.Slurry ing longkangan digawa metu.
3. Sawise 10-15 menit utawa lumahing wis garing, ngusap lumahing nganggo spons, kain katun rada lembab utawa andhuk ing gerakan bunder, lan luwih pencet caulk supaya caulk kandhel lan lumahing Gamelan.
4. Sawise grout wis garing, ngilangke lumahing masonry karo spons utawa kain katun resik kanggo mbusak grout isih.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene