Rendering Dekoratif

Produk eter selulosa QualiCell HPMC / MHEC ing render dekoratif bakal ningkatake sifat fisik lan mekanik mortir, utamane modulus lentur lan daya tahan.Kajaba iku, resistance noda lan whitening saka render dekoratif bakal ditingkatake.

Selulosa eter kanggo Dekoratif Renders

Dekoratif Renders digawe saka mung kualitas dhuwur kuarsa, wedhi, marmer lan semen.
Tekstur Akrilik yaiku lapisan tekstur polimer-resin sing wis dicampur, adhedhasar banyu.
Kanggo alasan desain lan proteksi cuaca, render finish dekoratif utamane digunakake minangka lapisan akhir njaba.Biasane padha putih nanging uga bisa diwarnai karo pigmen anorganik.
Plesteran hiasan kanggo nggawe plesteran efek luwih hiasan liwat dandan teknologi operasi lan bahan, utamané kalebu watu sikat banyu, watu kelet garing, bata topeng, watu ngancani banyu, chopping watu palsu, brushing lan striping awu, lan Mechanical, lapisan elastis. , lapisan rol, lapisan warna, lsp.

Dekoratif-Renders

Plester dekoratif mortir dipérang dadi awu sing disapu, awu sing pecah, awu sing digosok, awu sing nyapu, awu belang, rambut rai hiasan, bata rai, katun buatan, lan percikan tembok njaba miturut bahan sing beda-beda, cara produksi lan efek hiasan., lapisan Roller, lapisan elastis lan Kripik watu mesin-jeblugan lan plastering hiasan liyane.
Ndandani karya plesteran
1. Kanggo fénoména karusakan kayata peeling saka kulit werna abu-abu, hollowing lan bledug bledug, kabeh bagean rusak kudu eradicated.Miturut jinis plester asli, strictly tindakake cara construction, lan nindakake repair parsial utawa replastering lengkap.
2. Kanggo retak, nalika kulit abu-abu retak lan matriks ora retak.Bisa digedhekake lan retak nganti luwih saka 20mm, mbusak impurities ing lapisan, banyu lan moisten, banjur tembelan lapisan miturut cara plastering.Awu sing ditambal kudu digabungake kanthi rapet karo awu asli lan lurus;nalika kulit abu-abu lan dhasar retak ing wektu sing padha, Panyebab retakan kudu ditemokake luwih dhisik, banjur plesteran kudu didandani, retakan matriks kudu didandani dhisik, banjur retak permukaan kudu didandani.Awu repainted kudu konsisten sabisa karo lumahing awu asli.
3. Kanggo plesteran hiasan, bahan plesteran anyar lan lawas kudu konsisten nalika ndandani.Lumahing plesteran alus, cedhak, lan werna cedhak lan selaras.Yen angel njamin warna sing padha karo sing asli.Cara shoveling metu lan redoing bisa dijupuk menyang pamblokiran.Sambungan lawas lan anyar bisa bengkong dadi persegi dowo biasa.Sanajan warna kasebut beda-beda, ora ana pengaruhe ing tampilan.
4. Kanggo ndandani parsial, plester lawas lan anyar kudu digosok kanthi kuat.Sampeyan bisa ngilangke area sakubenge dhisik, banjur alon-alon ngilangke bagian njero.Iku kudu compacted lan Gamelan nalika wiping, lan bagean rubbing kudu compacted.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene