Etil Selulosa (EC)

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Etil Selulosa
Sinonim: EC;selulosa,trietileter;selulosaetil;Ethocel;aqualon
CAS: 9004-57-3
MF: C23H24N6O4
EINECS: 618-384-9
Penampilan:: Wêdakakêna putih
Bahan baku: katun halus
Kelarutan banyu: ora larut
Merek dagang: QualiCell
Asal: China
MOQ: 1 ton


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Etil Selulosa (EC) minangka bubuk sing ora ana rasa, bebas mili, putih nganti coklat cahya.Iki digunakake ing gel suntan, krim, lan lotion.Iki minangka etil eter saka selulosa. Etil Selulosa EC larut ing macem-macem pelarut organik.Biasane, Ethyl Cellulose EC digunakake minangka komponen non-swellable, ora larut ing matriks utawa sistem lapisan.

Ethyl Cellulose EC bisa digunakake kanggo nutupi siji utawa luwih bahan aktif saka tablet kanggo nyegah reaksi karo bahan liyane utawa siji liyane.Bisa nyegah owah-owahan warna zat sing gampang dioksidasi kayata asam askorbat, ngidini granulasi kanggo tablet sing gampang dikompres lan bentuk dosis liyane. lapisan saka mikro-partikel, pelet lan tablet.

Etil selulosa ora bisa larut ing banyu, nanging larut ing akeh pelarut organik, saéngga EC digunakake ing tablet, granula saka agen adesif.Bisa nambah atose tablet kanggo ngurangi tablet friability, bisa digunakake minangka film-mbentuk agen kanggo nambah katon saka tablet, rasa terisolasi, supaya Gagal obatan banyu-sensitif kanggo nyegah mlebu saka agen pangowahan metamorphic, mromosiaken panyimpenan aman saka tablet, uga bisa digunakake minangka reinforcing materi kanggo tablet release bablas.

barang

Kelas K

N kelas

Etoksi (WT%)

45.5 – 46.8

47.5 – 49.5

Viskositas mpa.s 5% solu.20 *c

4, 5, 7, 10, 20, 50, 70, 100, 150, 200, 300

Rugi ing pangatusan (%)

≤ 3.0

Klorida (%)

≤ 0.1

Sisa ing ignition (%)

≤ 0.4

Logam berat ppm

≤ 20

Arsenik ppm

≤ 3

EC bisa larut ing macem-macem pelarut organik, pelarut umum (rasio volume):

1) Toluena: Etanol = 4:1

2) Etanol

3) Aseton: Isopropanol = 65:35

4) Toluene:Isopropanol = 4:1

Metil Asetat: Metanol = 85:15

aplikasi1

Jeneng kelas

Viskositas

EC N4

3.2-4.8

EC N7

5.6-8.4

EC N10

8-12

EC N20

16-24

EC N22

17.6-26.4

EC N50

40-60

EC N100

80-120

EC N200

160-240

EC N300

240-360

Aplikasi

Etil Selulosa minangka resin multi-fungsi.Kerjane minangka binder, thickener, rheology modifier, film mantan, lan alangi banyu ing akeh aplikasi minangka rinci ing ngisor iki:

Adhesives: Etil Selulosa umume digunakake ing leleh panas lan adhesives basis solvent liyane kanggo thermoplasticity banget lan kekuatan ijo.Iku larut ing polimer panas, plasticizers, lan lenga.

Lapisan: Etil Selulosa nyedhiyakake waterproofing, kateguhan, keluwesan lan gloss dhuwur kanggo cat lan lapisan.Uga bisa digunakake ing sawetara lapisan khusus kayata ing kertas kontak pangan, lampu neon, roofing, enameling, lacquers, varnishes, lan lapisan segara.

Keramik: Etil Selulosa digunakake banget ing keramik sing digawe kanggo aplikasi elektronik kayata kapasitor keramik multi-lapisan.Kerjane minangka binder lan rheology modifier.Iku uga menehi kekuatan ijo lan Burns metu tanpa ampas.

Tinta Printing: Etil Selulosa digunakake ing sistem tinta berbasis pelarut kayata tinta gravure, flexographic lan sablon.Iku organosoluble lan kompatibel banget karo plasticizers lan polimer.Nyedhiyakake rheologi lan sifat ikatan sing luwih apik sing mbantu pambentukan film kekuatan lan resistensi sing dhuwur.

Packing

12.5Kg/Fiber Drum
20kg / tas kertas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan