Exterior Insulation Finishing System (EIFS)

QualiCell Cellulose ether HPMC/MHEC produk bisa digunakake digunakake ing ikatan mortir lan ditempelake mortir.Bisa nggawe mortir duwe konsistensi sing tepat, ora kenthel nalika digunakake, ora kelet ing trowel, krasa entheng nalika digunakake, konstruksi lancar, gampang diselani, lan pola rampung tetep ora owah.

Selulosa eter kanggo Exterior Insulation Finishing System (EIFS)
External Thermal Insulation Finishing System (EIFS), uga dikenal minangka EWI (Exterior Insulation System) utawa External Thermal Insulation Composite System (ETICS), minangka jinis cladding tembok njaba sing nggunakake papan insulasi kaku ing kulit njaba tembok njaba.

Sistem insulasi tembok njaba kasusun saka mortir polimer, papan umpluk polystyrene cetakan flame-retardant, papan extruded lan bahan liyane, banjur konstruksi ikatan ditindakake ing situs kasebut.

The External Thermal Insulation Finishing System nggabungake fungsi insulasi termal, waterproofing lan permukaan dekoratif kanthi bahan terintegrasi, sing bisa nyukupi kabutuhan hemat energi saka konstruksi omah modern, lan uga bisa ningkatake tingkat insulasi termal tembok njaba bangunan industri lan sipil.Iki minangka lapisan insulasi sing dibangun langsung lan vertikal ing permukaan tembok njaba.Umumé, lapisan dhasar bakal digawe saka bata utawa beton, sing bisa digunakake kanggo renovasi tembok njaba utawa tembok anyar.

Eksterior-Isolasi-Finishing-Sistem-(EIFS-)

Kaluwihan saka External Thermal Insulation Finishing System
1. Wide sawetara saka aplikasi
Insulasi tembok njaba bisa digunakake ora mung ing bangunan pemanasan ing wilayah lor sing mbutuhake insulasi termal, nanging uga ing bangunan berhawa dingin ing wilayah kidul sing mbutuhake insulasi termal, lan uga cocok kanggo bangunan anyar.Wis sawetara banget saka sudhut aplikasi.
2. Efek pengawetan panas sing jelas
Bahan insulasi umume diselehake ing njaba tembok njaba bangunan, saengga meh bisa ngilangi pengaruh jembatan termal ing kabeh bagean bangunan.Bisa menehi play lengkap kanggo materi insulasi termal sing entheng lan efisiensi dhuwur.Dibandhingake karo insulasi termal internal tembok njaba lan tembok insulasi termal sandwich, bisa nggunakake bahan insulasi termal sing luwih tipis kanggo entuk efek hemat energi sing paling apik.
3. Nglindhungi struktur utama
Insulasi tembok njaba luwih bisa nglindhungi struktur utama bangunan kasebut.Amarga minangka lapisan insulasi sing diselehake ing njaba bangunan, bisa nyuda pengaruh suhu, kelembapan lan sinar ultraviolet saka alam ing struktur utama.
4. Kondusif kanggo ningkatake lingkungan njero ruangan
Insulasi tembok njaba uga kondusif kanggo ningkatake lingkungan njero ruangan, kanthi efektif bisa ningkatake kinerja insulasi termal tembok, lan uga bisa nambah stabilitas termal njero ruangan.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene