Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Tiantai Cellulose Co., Ltd minangka pabrikan eter Selulosa, pemasok lan pabrik, kapasitas 20000MT / taun.

Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

Ya, kita bisa ngasilake miturut conto

Pira jumlah kanggo FCL?

20'FCL: 12MT kanthi palet, 13.5MT tanpa palet
40'FCL: 24MT kanthi palet, 28MT tanpa palet

Apa wektu timbal sampeyan?

7-10 dina

Apa syarat pembayaran sampeyan?

T / T & L / C ing ngarsane

Where port loading Panjenengan?

Qingdao/Tianjin, China.

Sampeyan bisa nyedhiyani sampel gratis kanggo test?

Kita bisa nyedhiyani sampel gratis kanggo tes lab.