Panganan

Panganan
Food grade Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) lan Methylcellulose (MC) minangka polimer larut banyu sing cocog karo standar panganan.Kaluwihan fungsional serbaguna minangka binder, emulsifier, stabilisator, agen suspensi, koloid protèktif, pengental lan agen pembentuk film.

Food Grade Hydroxypropyl metil selulosa
Nomer CAS: 9004-65-3
Penampilan: bubuk putih
Bobot molekul: 86000.00000

Panganan

Hydroxypropyl methylcellulose (jeneng INN: Hypromellose), uga disingkat hypromellose (hydroxypropyl methyl cellulose, disingkat HPMC), minangka jinis eter campuran selulosa non-ionik.Minangka aditif pangan, hypromellose bisa muter peran ing ngisor iki: emulsifier, thickener, suspending agen lan sulih kanggo kewan gelatin.

Sifat produk
1. Penampilan: bubuk putih utawa meh putih.
2. Ukuran partikel;100 mesh pass rate luwih saka 98,5%;80 mesh pass rate Spesifikasi khusus duwe ukuran partikel 40-60 mesh.
3. Suhu karbonisasi: 280-300 ℃
4. Kapadhetan katon: 0,25-0,70g / cm (biasane watara 0,5g / cm), gravitasi tartamtu 1,26-1,31.
5. Suhu discoloration: 190-200 ℃
6. Tegangan lumahing: 42-56dyn / cm kanggo 2% solusi banyu.
7.Solubility: larut ing banyu lan sawetara pelarut, kayata etanol / banyu, propanol / banyu ing takeran cocok.Solusi banyu nduweni aktivitas permukaan.Transparansi dhuwur lan kinerja stabil.Spesifikasi produk sing beda duwe suhu gel sing beda, lan owah-owahan kelarutan kanthi viskositas.Sing luwih murah viskositas, luwih gedhe kelarutan.Spesifikasi HPMC sing beda nduweni kinerja sing beda.Pembubaran HPMC ing banyu ora kena pengaruh pH.
8. Kanthi nyuda isi klompok methoxy, titik gel HPMC mundhak, kelarutan banyu mudhun, lan aktivitas permukaan uga mudhun.
9. HPMC uga nduweni kemampuan thickening, resistance uyah, wêdakakêna awu kurang, stabilitas pH, penylametan banyu, stabilitas dimensi, banget film-mbentuk situs, lan sawetara saka sudhut resistance enzim, dispersibility lan adhesion.

Panggunaan produk
1. Jeruk kaleng: nyegah whitening lan rusak amarga dekomposisi glikosida jeuk sajrone panyimpenan kanggo entuk pengawetan kesegaran.
2. Produk woh-wohan kadhemen: nambahake sherbet, es, lan liya-liyane kanggo nggawe rasa luwih enak.
3. Saus: digunakake minangka stabilizer emulsifikasi utawa thickener kanggo sauces lan ketchup.

Produk HPMC/MC selulosa selulosa QualiCell bisa nambah kanthi sifat ing ngisor iki ing aplikasi panganan:
· Gelasi termal sing bisa dibalik, larutan banyu nggawe gel nalika dadi panas lan bali menyang solusi sawise adhem.Properti iki migunani banget kanggo pangolahan panganan.Contone, bisa nyedhiyani viskositas stabil ing sawetara saka sudhut suhu.Lan gel elastis iki mbantu nyuda migrasi minyak, nahan kelembapan lan tetep wujud sajrone masak tanpa ngganti tekstur asli.Gel termal nyedhiyakake stabilitas panas kanggo panganan olahan nalika digoreng jero, dipanggang ing oven lan digawe panas ing gelombang mikro.Salajengipun, nalika dipangan, tekstur gummy bakal ilang kanthi wektu amarga kebalikan MC / HPMC.
· Dadi Non-digestible, Non-Alergen, Non-Ion, Non-GMO
· Ora ana rasa lan ambune
· Dadi stabil ing sawetara pH (3 ~ 11) lan suhu (-40 ~ 280 ℃)
· Kabukten minangka bahan sing aman lan stabil
· Ngirim properti banyu-nyekel banget
· Njaga wangun kanthi sifat unik saka thermo-gelling sing bisa dibalik
· Nyedhiyakake pembentukan film sing apik kanggo panganan sing dilapisi lan suplemen diet
· Tumindak minangka panggantos saka Gluten, Lemak, lan putih endhog
· Makarya kanggo macem-macem aplikasi pangan minangka stabilizer umpluk, emulsifier, dispersing agen, etc.

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
MC 55A15 Klik kene
MC 55A30000 Klik kene