Adhesives adhedhasar Gypsum

Produk QualiCell Cellulose ether HPMC/MHEC bisa nambah adhesives adhedhasar Gypsum liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Eter selulosa kanggo adesif adhedhasar Gypsum

Adhesive adhedhasar gypsum digunakake kanggo ndandani plasterboards gypsum kanggo masonry ana.Utamane digunakake nalika ndandani omah lawas. Iki minangka jinis bahan plester tembok semen anyar.Tembok beton digawe saka semen hidrolik, polimer digunakake minangka bahan, lan karet plastik garing disapu lan dicampur.Adat tradisional saka bahan dhasar lan gelling lan adhesion saka macem-macem tembok dhasar ndhukung.
Formula gipsum plesteran ringan?
Rumus utamane kasusun saka wedhi cuci, bubuk gipsum, microbeads vitrified, kalsium abot lan aditif liyane, ditambah karo aditif fungsional kayata retarder.Iki kalebu kategori gipsum sing dilapisi putih.Materi kasebut ijo lan ramah lingkungan, nduweni daya tahan sing apik, ora retak, ora ana drum kothong, pangatusan cepet, insulasi termal, kekuatan dhuwur, lan rega terjangkau.Iki minangka bahan leveling dhasar kanggo tembok bangunan.

Adhesive adhedhasar gypsum

Carane plester cahya kandel bisa Applied?
Situs konstruksi sing beda duwe ketebalan plester plester sing beda.Umumé, plester plester cahya dianjurake kanggo digunakake kanggo dekorasi omah, lan dianjurake kanggo nggunakake babagan 1cm;Situs konstruksi mbutuhake sing luwih kenthel, umume 1,5cm.Nanging apa iku nglukis utawa lancip, sampeyan kudu mbayar manungsa waé kanggo pisanan construction, elinga warata, lan push scraper sakabèhé kanggo tembok kanggo ngrampungake construction.
Sifat teknis mortar kapur:
Workability saka mortir seger:
1. Workability saka mortir nuduhake apa mortir iku gampang kanggo nyebar menyang seragam lan lapisan lancip terus ing lumahing masonry, etc., lan rapet kaiket ing lapisan basa.Kalebu makna fluiditas lan penylametan banyu.
2. Ing kahanan normal, landasan digawe saka bahan penyerap banyu keropos, utawa nalika mbangun ing kondisi panas garing, mortir cairan kudu dipilih.Kosok baline, yen basa nyerep banyu kurang utawa dibangun ing kahanan lembab lan kadhemen, mortir kanthi fluiditas kurang kudu dipilih.

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene