Plester Gypsum Kab

Plester Gypsum Kab

Gipsum adhedhasar plester biasane diarani minangka pre-mixed dry mortar kang utamané ngandhut gypsum minangka binder.
Plesteran mortir gipsum minangka produk sing luwih anyar, luwih ramah lingkungan, lan luwih ekonomis kanggo dipromosekake dening negara tinimbang mortir semen.Ora mung nduweni kekuatan semen, nanging uga luwih sehat, ramah lingkungan, tahan lama, lan nduweni adhesi sing kuat, ora gampang bubuk, lan ora gampang pulverize.Kauntungan saka retak, ora ana hollowing, ora ana bubuk bubuk, lan liya-liyane, gampang digunakake lan ngirit biaya.

Gypsum-Gypsum

● Gypsum Machine Plester
Plaster Mesin Gypsum digunakake nalika nggarap tembok gedhe.
Kekandelan lapisan biasane 1 nganti 2 cm.Kanthi nggunakake mesin plester, GMP mbantu ngirit wektu lan biaya kerja.
GMP misuwur utamane ing Eropa Kulon.Bubar, nggunakake mortir entheng kanggo plester mesin gypsum dadi tambah populer amarga menehi kahanan kerja sing trep lan efek insulasi termal.
selulosa eter penting ing aplikasi iki amarga menehi sifat unik kayata pumpability, workability, sag resistance, penylametan banyu etc.

● Plester Tangan Gypsum
Gypsum Hand Plester digunakake kanggo karya ing bangunan.
Iki minangka aplikasi sing cocog kanggo situs konstruksi cilik lan alus amarga nggunakake tenaga kerja sing akeh.Kekandelan lapisan sing ditrapake iki biasane 1 nganti 2cm, padha karo GMP.
selulosa eter menehi workability apik nalika ngamanake daya adhesion kuwat antarane plester lan tembok.
● Pengisi Gypsum / Pengisi Sendi
Gypsum Filler utawa Joint Filler minangka mortir campuran garing sing digunakake kanggo ngisi sambungan antarane papan tembok.
Pengisi gipsum kasusun saka gipsum hemihidrat minangka pengikat, sawetara pengisi lan aditif.
Ing aplikasi iki, selulosa eter nyedhiyakake daya adhesion tape sing kuwat, gampang dianggo, lan retensi banyu sing dhuwur, lsp.
● Adhesive Gypsum
Adhesive gypsum digunakake kanggo nempelake plasterboard gypsum lan cornice menyang tembok masonry vertikal.Adesif gypsum uga digunakake kanggo mbikak blok utawa panel gipsum lan ngisi celah ing antarane blok.
Amarga gypsum hemihydrate sing apik minangka bahan mentah utama, adhesive gypsum mbentuk sendi sing awet lan kuat kanthi adhesi sing kuat.
Fungsi utama selulosa eter ing adhesive gypsum yaiku kanggo nyegah pemisahan materi lan nambah adhesi lan ikatan.Uga eter selulosa mbantu babagan anti-lumping.
● Gypsum Finishing Plester
Gypsum Finishing Plaster, utawa Gypsum Thin Layer Plaster, digunakake kanggo nyedhiyakake leveling sing apik lan permukaan sing luwih alus kanggo tembok.
Kekandelan lapisan biasane 2 nganti 5 mm.
Ing aplikasi iki, selulosa eter nduweni peran penting kanggo ningkatake kemampuan kerja, kekuatan adhesi lan retensi banyu.

Produk eter selulosa KimaCell HPMC/MHEC bisa nambah kanthi sifat ing ngisor iki ing Plaster Gypsum:
· Nyedhiyakake konsistensi sing cocog, kemampuan kerja sing apik, lan plastisitas sing apik
· Priksa wektu mbukak mortir sing tepat
· Ngapikake kohesi mortir lan adhesi menyang bahan dasar
· Ngapikake sag-resistance lan penylametan banyu

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
MHEC MH60M Klik kene
MHEC MH100M Klik kene
MHEC MH200M Klik kene