Larutan kanggo ngresiki tangan

Produk HPMC selulosa selulosa QualiCell bisa nambah kanthi sifat ing ngisor iki ing Hand Sanitizer:
· Emulsifikasi apik
· Efek penebalan sing signifikan
· Keamanan lan stabilitas

Selulosa eter kanggo Hand Sanitizer

Hand sanitizer (uga dikenal minangka disinfektan tangan, antiseptik tangan) yaiku pembersih perawatan kulit sing digunakake kanggo ngresiki tangan.Iki nggunakake gesekan mekanik lan surfaktan kanggo mbusak rereget lan bakteri sing nempel saka tangan nganggo utawa tanpa banyu. Umume sanitizer tangan adhedhasar alkohol lan kasedhiya ing bentuk gel, busa, utawa cairan.
Sanitizer tangan adhedhasar alkohol biasane ngemot kombinasi isopropil alkohol, etanol, utawa propanol.Sanitizer tangan non-alkohol uga kasedhiya;Nanging, ing setelan pakaryan (kayata rumah sakit) versi alkohol katon luwih disenengi amarga efektifitas sing unggul kanggo ngilangi bakteri.

Larutan kanggo ngresiki tangan

Fitur produk
Dina iki, nalika kabeh masyarakat nyengkuyung "nyimpen sumber daya banyu" lan "nglindhungi lingkungan", sanitizer tangan sing bisa digunakake mbantu sampeyan ngirit sumber daya banyu sing larang regane kapan wae lan ing endi wae nalika njamin kesehatan, lan ngresiki lingkungan kita.Sanitizer tangan sing bisa digunakake ora perlu nggunakake andhuk., Banyu, sabun lsp;
1. Cuci tangan tanpa banyu: gampang digunakake lan digawa;ora ngumbah banyu, tangan bisa di resiki kapan lan ing ngendi wae;
2. Efek terus-terusan: efek tahan suwe, efek bisa nganti 4 nganti 5 jam, lan sing paling dawa bisa nganti 6 jam;
3. Perawatan kulit sing lembut: Nduweni fungsi ngontrol tingkat stres oksidatif ing tangan, nyegah karusakan kulit lan nglindhungi tangan, lan bisa menehi nutrisi lan nglindhungi kulit tangan.
4. Virus-mateni lan sterilization

Sanitizer tangan bisa digunakake ing rumah sakit, bank, supermarket, lembaga pemerintah, perusahaan lan institusi, bioskop, unit militer, papan hiburan, sekolah dasar lan menengah, taman kanak-kanak, kulawarga, hotel, restoran, bandara, dermaga, stasiun sepur lan pariwisata tanpa banyu. lan sabun Tangan anhidrat kudu disinfeksi ing lingkungan sing ora bebas banyu.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK10M Klik kene