Hydroxyethyl Cellulose (HEC)

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Hydroxyethyl Cellulose
Sinonim: Selulosa eter, HEC; 2-hidroksietilselulosaether; HMHEC; Hidroksietil selulosa eter
CAS: 9004-62-0
EINECS: 618-387-5
Penampilan:: Wêdakakêna putih
Bahan baku: katun halus
Merek dagang: QualiCell
Asal: China
MOQ: 1 ton


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

NOMER CAS: 9004-62-0

Jeneng liya: Selulosa eter, hidroksietil eter;hidroksietilselulosa;2-Hydroxyethyl cellulose;Hyetlose;

Hydroxyethyl cellulose (HEC) minangka padhet fibrosa utawa bubuk bubuk putih utawa cahya kuning, ora ana ambune, ora beracun, disiapake kanthi eterifikasi selulosa alkali lan etilena oksida (utawa klooetanol).Eter selulosa larut non-ionik.Amarga HEC nduweni karakteristik penebalan, suspending, dispersing, emulsifying, bonding, syuting, nglindhungi kelembapan lan nyediakake koloid protèktif sing apik, iki wis akeh digunakake ing eksplorasi petroleum, lapisan, konstruksi, obat-obatan lan tekstil, pembuatan kertas, lan makromolekul.Polimerisasi lan lapangan liyane.40 mesh sieving rate ≥99%;

Hydroxyethyl Cellulose, digunakake minangka thickener, koloid pertahanan, agen pengawetan banyu normal lan modifier rheology ing macem-macem piranti lunak kayata cat banyu, komponen bangunan, senyawa kimia disiplin minyak esensial lan produk perawatan pribadi. , mbentuk film, nglindhungi banyu lan nyedhiyakake sifat koloid protèktif.

Spesifikasi Kimia

Penampilan Wêdakakêna putih nganti putih
Ukuran partikel 98% lulus 100 mesh
Pengganti molar ing gelar (MS) 1.8~2.5
Sisa nyala (%) ≤0.5
nilai pH 5.0~8.0
Kelembapan (%) ≤5.0

Produk Grades

Kelas HEC Viskositas(NDJ, mPa.s, 2%) Viskositas(Brookfield, mPa.s, 1%) Ngundhuh data
HEC HS300 240-360 240-360 Klik kene
HEC HS6000 4800-7200 Klik kene
HEC HS30000 24000-36000 1500-2500 Klik kene
HEC HS60000 48000-72000 2400-3600 Klik kene
HEC HS100000 80000-120000 4000-6000 Klik kene
HEC HS200000 160000-240000 8000-10000 Klik kene

Karakteristik kinerja

1).HEC larut ing banyu panas utawa kadhemen, ora precipitate ing suhu dhuwur utawa nggodhok, supaya wis sawetara saka sudhut kelarutan lan viskositas karakteristik, lan gelation non-termal;
2).Iku non-ionik lan bisa urip bebarengan karo macem-macem polimer larut banyu liyane, surfaktan, lan uyah.Iku thickener koloid banget ngemot solusi dielektrik konsentrasi dhuwur;
3).Kapasitas penylametan banyu kaping pindho luwih dhuwur tinimbang metil selulosa, lan nduweni regulasi aliran sing luwih apik;
4).Dibandhingake karo metil selulosa lan hidroksipropil metil selulosa sing diakoni, kemampuan dispersing HEC paling awon, nanging kemampuan koloid protèktif paling kuat.

Aplikasi Hydroxyethyl Cellulose (HEC).

Lapangan aplikasi
Digunakake minangka adesif, agen aktif lumahing, agen protèktif koloid, dispersant, emulsifier lan dispersi stabilizer, etc. Wis sawetara saka sudhut aplikasi ing kothak kemul, inks, serat, dyeing, papermaking, Kosmetik, pestisida, Processing Mineral, lenga. ekstraksi lan obat.
1. Umumé digunakake minangka thickeners, agen protèktif, adhesives, stabilizers lan aditif kanggo preparation saka emulsions, gel, ointments, lotions, mripat reresik agen, supositoria lan tablet, lan uga digunakake minangka gel hidrofilik lan skeletons Bahan, preparation saka jinis matriks. ancang-ancang sustained-release, lan uga bisa digunakake minangka stabilizers ing pangan.
2. HEC digunakake minangka agen sizing ing industri tekstil, iketan, thickening, emulsifying, stabil lan aditif liyane ing electronics lan industri cahya.
3.HEC digunakake minangka thickener lan nyuda mundhut adi kanggo cairan pengeboran adhedhasar banyu lan cairan completion.Efek thickening katon ing cairan pengeboran brine.Uga bisa digunakake minangka agen kontrol mundhut cairan kanggo semen sumur minyak.Bisa disambungake karo ion logam multivalen kanggo mbentuk gel.
4.Produk HEC digunakake kanggo fracturing petroleum basis banyu gel fracturing adi, polystyrene lan polyvinyl chloride lan dispersants polymeric liyane.Uga bisa digunakake minangka thickener lateks ing industri cat, resistor sensitif kelembapan ing industri elektronik, antikoagulan semen lan agen penylametan kelembapan ing industri konstruksi.Keramik industri glaze lan odol adhesive.Uga digunakake kanthi akeh ing percetakan lan pewarnaan, tekstil, nggawe kertas, obat-obatan, kebersihan, panganan, rokok, pestisida lan agen pemadam kebakaran.
5.HEC digunakake minangka agen aktif lumahing, agen protèktif koloid, stabilizer emulsi kanggo vinyl klorida, vinyl asetat lan emulsions liyane, uga thickener lateks, dispersant, sawur stabilizer, etc. Iki digunakake digunakake ing kemul, serat, dyeing, papermaking, Kosmetik, medicine, pestisida, etc. Uga wis akeh nggunakake ing eksplorasi lenga lan industri mesin.
6. Hydroxyethyl cellulose nduweni aktivitas permukaan, penebalan, suspensi, adhesi, emulsifikasi, pembentukan film, dispersi, penylametan banyu lan perlindungan ing preparat farmasi sing padhet lan cair.
7. HEC digunakake minangka dispersant polimer kanggo eksploitasi cairan fracturing gel basis banyu petroleum, polyvinyl chloride lan polystyrene.Uga bisa digunakake minangka thickener lateks ing industri cat, retarder semen lan agen penylametan Kelembapan ing industri construction, agen glazing lan odhol adhesive ing industri Keramik.Uga digunakake akeh ing lapangan industri kayata printing lan dyeing, tekstil, papermaking, medicine, karesikan, pangan, rokok lan pestisida.

aplikasi1
aplikasi2

Packing

25kg tas kertas njero karo tas PE.
20'FCL mbukak 12ton karo pallet
40'FCL mbukak 24ton kanthi palet


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan