Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC)

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Hydroxypropyl Methyl Cellulose
Sinonim: HPMC;MHPC;hydroxylpropylmethylcellulose;Hydroxymethylpropylcellulose;methocel E,F,K;HydroxypropylMethylCellulose(Hpmc)
CAS: 9004-65-3
Formula Molekul: C3H7O*
Bobot Formula: 59.08708
Penampilan:: Wêdakakêna putih
Bahan baku: katun halus
EINECS: 618-389-6
Merek dagang: QualiCell
Asal: China
MOQ: 1 ton


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Jeneng Kimia: Hydroxypropyl Methylcellulose, HPMC, Methyl Hydroxypropyl cellulose, MHPC, Cellulose Ethers
Formula Molekul: C3H7O *
Bobot molekul: 59,08708
Penampilan: bubuk putih
Kode HS: 39123900

NOMER CAS: 9004-65-3

Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC) uga bisa dikenal minangka Methyl Hydroxypropyl Cellulose MHPC, hypromellose, minangka jinis eter selulosa non-ionik, yaiku bubuk alami saka werna putih nganti werna putih-putih, sing dadi pengental, pengikat. , surfaktan, koloid protèktif, pelumas, emulsifier, lan suspensi lan bantuan pangopènan banyu normal.Kajaba iku, eter selulosa jinis iki nuduhake sifat gelation energi, inertness metabolik, tingkat resistensi enzim, bau lan gaya sing luwih murah, lan stabilitas pH.

Hydroxypropyl Methyl Cellulose HPMC digunakake ing konstruksi, obat-obatan farmasi, panganan, plastik, deterjen, cat, tekstil lan liya-liyane. Kita bisa kanthi gampang nyedhiyakake HPMC kualitas biasa, kita uga nggawe tata letak HPMC Hydroxypropyl Methyl Cellulose sing diowahi miturut kabutuhan panuku.Sawise diowahi, kita bisa entuk produk utawa layanan sing duwe wektu mbukak sing dawa banget, anti-slag sing apik, kemampuan kerja sing apik lan liya-liyane.

Spesifikasi Kimia

Spesifikasi HPMC 60E
( 2910)
HPMC 65F
(2906)
HPMC 75K
( 2208)
Suhu gel (℃) 58-64 62-68 70-90
Methoxy (WT%) 28.0-30.0 27.0-30.0 19.0-24.0
Hydroxypropoxy (WT%) 7.0-12.0 4.0-7.5 4.0-12.0
Viskositas (cps, 2% Solusi) 3, 5, 6, 15, 50, 100, 400,4000, 10000, 40000, 60000, 100000, 150000, 200000

Konstruksi Grade Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)

Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) Grade Konstruksi minangka eter selulosa nonionik sing larut ing banyu, sing ditawakake minangka bubuk sing bebas utawa ing wangun granular.HPMC bisa dideleng minangka istilah umum kanggo eter selulosa eterifikasi campuran.Umum kanggo eter selulosa iki yaiku methoxylation.Kajaba iku, reaksi kasebut bisa ditindakake kanthi propilen oksida.HPMC sing digunakake digunakake ing wall putty, Skim jas, joint filler, poto-levelling, Tile adhesives, garing campuran mortir, semen lan gipsum adhedhasar plester etc.We bisa nyedhiyani loro non-dimodifikasi lan bahan dipunéwahi HPMC, kang wis dawa mbukak wektu. , penylametan banyu apik, workability banget lan Good slipping resistance etc.

Konstruksi Grade HPMC Viskositas (NDJ, mPa.s, 2%) Viskositas (Brookfield, mPa.s, 2%)
HPMC TK400 320-480 320-480
HPMC TK60M 48000-72000 24000-36000
HPMC TK100M 80000-120000 40000-55000
HPMC TK150M 120000-180000 55000-65000
HPMC TK200M 180000-240000 70000-80000
HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE HPMC

Aplikasi Khas

Plester semen / mortar campuran garing
• Tambah dikarepake banyu: tambah wektu mbukak, ditambahi spry area lan formulasi luwih ekonomi.
• Luwih gampang nyebar lan ningkatake resistensi kendur amarga konsistensi sing luwih apik.
•Rumus campuran garing sing gampang amarga kelarutan banyu adhem: pembentukan bongkahan bisa gampang dihindari, becik kanggo kothak abot.
•Penylametan banyu apik: Nyegah mundhut adi kanggo landasan, isi banyu cocok katahan ing dicampur kang njamin wektu concreting maneh.

Tile Adhesives
• Apik adhesion lan ngusapake resistance: utamané kanggo kothak abot.
•Kemampuan sing luwih apik: lubricity lan plasticity saka plester dijamin, mortir bisa Applied luwih gampang lan luwih cepet.
•Penylametan banyu sing apik: wektu mbukak sing dawa bakal nggawe jubin luwih efisien.

aplikasi2
aplikasi3

Exterior Insulation and Finish System (EIFS)
• Suda entrancement online lan penyerapan banyu.
• Apik adhesion.
• Kemampuan wetting apik kanggo papan lan substrat EPS.

Dempul tembok/Skim coat
• Tambah ngasilaken mortir: gumantung ing bobot saka dicampur garing lan ngrumusake cocok, HPMC bisa nambah volume mortir.
•Penylametan banyu: isi banyu maksimal ing slurry.
•Anti-sagging: nalika nyebar jas kandel corrugation bisa nyingkiri.

aplikasi4
aplikasi5

Pengisi Retak
· Penylametan banyu njamin wektu kerja sing dawa.
· Sag resistance: nambah kemampuan ikatan mortir.
· Kemampuan kerja sing luwih apik: kekandelan lan plastisitas sing tepat.

Self-leveling
• Ora ana efek ing fluidity slurry karo viskositas kurang
HPMC, nalika karakteristik penylametan banyu nambah kinerja Rampung ing lumahing.
•Perlindhungan saka exudation banyu lan sedimentasi materi.

aplikasi6
aplikasi7

Deterjen Grade Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)

Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) Deterjen Grade minangka bubuk putih kanthi kelarutan banyu sing apik.Wis thickening, adhesion, dispersing, emulsifying, film, dilereni soko tugas, adsorption, gel, lan protèktif sifat koloid saka kegiatan lumahing lan njaga Kelembapan fungsi sifat etc.Detergent bahan HPMC lumahing dianggep liwat proses produksi unik, iku bisa nyedhiyani viskositas dhuwur karo cepet. disperse lan solusi telat.HPMC bahan deterjen bisa larut ing banyu adhem kanthi cepet lan nambah efek penebalan sing apik.Hydroxypropyl Methyl Cellulose HPMC digunakake kanggo cairan deterjen, sanitizer tangan, gel Alkohol, sampo, cairan cuci, bahan kimia pembersih minangka agen pengental lan dispersing.

Deterjen Grade HPMC Viskositas (NDJ, mPa.s, 2%) Viskositas (Brookfield, mPa.s, 2%)
HPMC TK100MS 80000-120000 40000-55000
HPMC TK150MS 120000-180000 55000-65000
HPMC TK200MS 180000-240000 70000-80000
aplikasi8
aplikasi9

Pharma Grade Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)

Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) Pharmaceutical Grade minangka excipient lan suplemen farmasi Hypromellose, efektif minangka binder, amarga ora sesambungan karo obat.Nduweni stabilitas unggul, karakter non-ionik lan akeh digunakake minangka binder kanggo granulasi.Amarga sifat asale saka tanduran lan stabilitas kelembapan sing apik, hypromellose ngganti gelatin ing manufaktur kapsul keras.
QualiCell® Cellulose ether kasusun saka metil selulosa (USP, EP,BP,CP) lan telung jinis substitusi hidroksipropil metil selulosa (hypromellose USP, EP,BP,CP) saben kasedhiya ing sawetara gelar sing beda-beda ing viskositas.Produk HPMC asalé saka alam linter katun olahan lan pulp kayu, nyukupi kabeh syarat USP, EP, BP, bebarengan karo Kosher lan Sertifikasi Halal.
QualiCell® HPMC nyedhiyakake macem-macem fungsi kayata retensi banyu, koloid protèktif, aktivitas permukaan, rilis sing terus-terusan.Iki minangka senyawa non-ionik sing tahan kanggo asin lan stabil ing sawetara pH sing amba.Aplikasi khas HPMC yaiku binder kanggo bentuk dosis sing padhet kayata tablet lan granula utawa thickener kanggo aplikasi Cairan.
Diprodhuksi ing pabrik produksi khusus ing Distrik Baru Bohai ing ngendi bahan mentah adhedhasar tanduran diowahi dadi eksipien farmasi khusus kasebut.
Gelar viskositas beda kasedhiya miturut requirement.HPMC rawuh ing macem-macem viskositas kisaran saka 3 kanggo 200000 cps, lan bisa digunakake digunakake kanggo nutupi tablet, granulation, Binder, thickener, stabilizer lan nggawe kapsul HPMC sayur-sayuran.Tablet matriks rilis sustained adhedhasar turunan selulosa larut banyu minangka cara sing paling gampang, larang lan paling populer kanggo ngowahi pelepasan obat.

Spesifikasi Kimia

Hypromellose

Spesifikasi

60E(2910) 65F(2906) 75K(2208)
Suhu gel (℃) 58-64 62-68 70-90
Methoxy (WT%) 28.0-30.0 27.0-30.0 19.0-24.0
Hydroxypropoxy (WT%) 7.0-12.0 4.0-7.5 4.0-12.0
Viskositas (cps, 2% Solusi) 3, 5, 6, 15, 50, 100, 400,4000, 10000, 40000, 60000, 100000, 150000, 200000

Grade produk

Kelas Hypromellose Viskositas (cps) Tetembungane
HPMC 60E5 (E5) 4.0-6.0 Hypromellose 2910
HPMC 60E6 (E6) 4.8-7.2
HPMC 60E15 (E15) 12.0-18.0
HPMC 60E4000 (E4M) 3200-4800
HPMC 65F50 (F50) 40-60 Hypromellose 2906
HPMC 75K100 (K100) 80-120 Hipromelosa 2208
HPMC 75K4000 (K4M) 3200-4800
HPMC 75K100000 (K100M) 80000-120000

Lapangan Aplikasi

Aplikasi Pharma Excipients Pharma Grade HPMC dosis
Bulk Laxative 75K4000,75K100000 3-30%
Krim, gel 60E4000,75K4000 1-5%
Persiapan Oftalmik 60E4000 01.-0.5%
Preparasi Tetes Mata 60E4000 0,1-0,5%
Agen Penundaan 60E4000, 75K4000 1-2%
Antacid 60E4000, 75K4000 1-2%
Pengikat Tablet 60E5, 60E15 0,5-5%
Granulasi Basah Konvensi 60E5, 60E15 2-6%
Lapisan Tablet 60E5, 60E15 0,5-5%
Matriks Rilis sing Dikontrol 75K100000,75K15000 20-55%
aplikasi2
aplikasi1

Food Grade Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)

Food Grade Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) yaiku Hypromellose eter selulosa larut banyu non-ionik, ditargetake kanggo aplikasi suplemen panganan lan dietary.
Permen karet selulosa kelas panganan minangka bahan panganan sing unik, kelas panganan minangka macem-macem produk hidroksipropil metil selulosa (E464) lan metil selulosa (E461) sing berkualitas tinggi.Diprodhuksi ing pabrik produksi khusus ing Distrik Baru Bohai ing ngendi bahan mentah adhedhasar tanduran diowahi dadi bahan panganan khusus kasebut.
Bahan panganan QualiCell® nduweni sifat unik kanggo nggawe gel nalika digawe panas.Amarga gelation termal iki, bahan pangan QualiCell® nyedhiyakake cokotan kanggo produk basis tanduran lan stabilitas kanggo pangan reformed. gelar pangan duwe sifat unik kanggo gel nalika digawe panas.Amarga gelation termal iki, Food grade HPMC menehi cokotan kanggo produk adhedhasar tanduran, stabilitas kanggo pangan reformasi lan softness kanggo roti gluten-free.

aplikasi10
aplikasi11

Kemasan

25kg tas kertas karo PE njero;
25kg/Fiber Drum


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan