Pengisi Joint

QualiCell Cellulose ether HPMC/MHEC produk bisa nambah Joint pangisi liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Selulosa eter kanggo pangisi Joint
Pengisi gabungan uga disebut agen sambungan bata pasuryan.Bahan kasebut digawe saka semen, wedhi kuarsa, ngisi pigmen lan macem-macem aditif sing dicampur kanthi seragam dening mesin.Grout kothak utamané dipigunakaké minangka grout antarane kothak keramik lan kothak madhep, lan uga dikenal minangka grout polimer.
Pisanan, Kanggo pengisi gabungan nggunakake Metode:
1. Kaping pisanan, tambahake banyu menyang wadhah, alon-alon nambah grout kothak, aduk kanthi rata menyang tempel seragam, lan ninggalake nganti 3-5 menit.
2. Remet grout kothak campuran menyang celah ing sadawane diagonal kothak, lan supaya ngadeg kanggo bab 15 menit.
3. Sawise lumahing kothak wis garing, ngilangke lumahing karo spons utawa andhuk kanggo mbusak agen caulking isih.

Pengisi gabungan

Kapindho , Peranan Pengisi Bersama:
Sawise pangisi Joint dipadhetke, bakal mbentuk permukaan sing resik kaya porselen ing sendi kothak.Iku tahan nyandhang, anti banyu, lenga-bukti, non-staining, lan wis banget poto-reresik.Iku ora gampang kanggo trap rereget lan gampang kanggo ngresiki lan ngilangke.Mulane, bisa rampung ngrampungake masalah umum saka joints kothak reged lan ireng lan angel kanggo ngresiki.Bisa digunakake apa iku jubin genteng sing nembe direnovasi lan mentas dipasang, utawa genteng sing wis digunakake pirang-pirang taun.Nyegah kesenjangan saka ngowahi ireng lan reged, mengaruhi tampilan kamar, lan nyegah breeding jamur saka harming kesehatan manungsa.
Katelu, karakteristik agen jointing kothak:
1. Adhesion lan kateguhan sing kuat, bisa nyerep getaran sing terus-terusan ing permukaan dasar lan bata, lan nyegah retakan.
2. Nduwe fungsi repellent banyu kanggo nyegah penetrasi banyu saka sendi kothak, nyegah kelembapan lan nyegah fenomena grout lan luh.
3. Non-beracun, ambu ora enak, non-polusi, anti-mildew lan antibakteri, kanggo mesthekake yen Rampung tansah anyar.
4. Werna padhang, sing bisa nyukupi syarat efek dekoratif sing beda (werna bisa diatur miturut syarat sing dikarepake)

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK4M Klik kene