Cat Lateks Kab

Produk HEC selulosa selulosa QualiCell bisa nambah kanthi sifat ing ngisor iki ing cat lateks:
· Kemampuan kerja sing apik lan resistensi spattering sing luwih apik.
· Penylametan banyu sing apik, daya ndhelikake lan pambentukan film saka materi lapisan ditambah.
· Efek thickening apik, nyediakake kinerja lapisan banget lan Ngapikake resistance scrub saka nutupi.

Selulosa eter kanggo Lateks Paint
Cat lateks minangka cat berbasis banyu.Kaya cat akrilik, digawe saka resin akrilik.Ora kaya akrilik, disaranake nggunakake cat lateks nalika nglukis area sing luwih gedhe.Ora amarga garing luwih alon, nanging amarga biasane dituku ing jumlah sing luwih gedhe. Cat lateks luwih gampang digarap lan luwih cepet garing, nanging ora cukup awet kaya cat minyak.Lateks apik kanggo proyek lukisan umum kayata tembok lan langit-langit. Cat lateks saiki digawe nganggo basa larut banyu lan dibangun ing vinyl lan akrilik.Akibaté, padha gampang ngresiki kanthi banyu lan sabun sing lembut.Cat lateks paling apik kanggo lukisan njaba, amarga awet banget.
Aplikasi Hydroxyethyl Cellulose ing Cat Lateks
Penambahan aditif cat asring jumlahe cilik, nanging nggawe owah-owahan sing signifikan lan efektif kanggo kinerja cat lateks.Kita bisa ngenali fungsi HEC sing luar biasa lan pentinge ing lukisan.Hydroxyethyl cellulose (HEC) nduweni tujuan tartamtu ing produksi cat lateks sing mbedakake saka aditif liyane sing padha.

Cat Lateks

Kanggo produsen cat Lateks, nggunakake Hydroxyethyl cellulose (HEC) bisa entuk sawetara tujuan kanggo lukisan kasebut.Salah sawijining fungsi utama HEC ing cat lateks yaiku ngidini efek penebalan sing cocog.Uga nambah werna cat, aditif HEC nyedhiyakake varian warna tambahan kanggo cat lateks lan menehi manufaktur pengaruh kanggo ngowahi warna adhedhasar panyuwunan klien.

Aplikasi HEC ing produksi cat lateks uga ningkatake nilai PH kanthi nambah sifat non-ion saka cat kasebut.Iki ngidini nggawe variasi cat lateks sing stabil lan kuwat, sing duwe macem-macem formulasi.Nyedhiyakake sifat larut sing cepet lan efektif minangka fungsi liyane saka selulosa Hydroxyethyl.Cat lateks, kanthi tambahan hydroxyethyl cellulose (HEC), bisa larut kanthi cepet lan mbantu nyepetake proses lukisan.Skalabilitas dhuwur minangka fungsi liyane saka HEC.

Produk HEC selulosa selulosa QualiCell bisa nambah kanthi sifat ing ngisor iki ing cat lateks:
· Kemampuan kerja sing apik lan resistensi spattering sing luwih apik.
· Penylametan banyu sing apik, daya ndhelikake lan pambentukan film saka materi lapisan ditambah.
· Efek thickening apik, nyediakake kinerja lapisan banget lan Ngapikake resistance scrub saka nutupi.
· Kompatibilitas apik karo emulsi polimer, macem-macem aditif, pigmen, lan pangisi, lsp.
· Sifat rheologis sing apik, dispersi lan kelarutan.

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HEC HS30000 Klik kene
HEC HS60000 Klik kene
HEC HS100000 Klik kene