Lesung Kapur

QualiCell Cellulose ether HPMC/MHEC produk bisa nambah Lime Mortar liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Selulosa eter kanggo Lime Mortar

Lesung Jeruk Nipis yaiku campuran jeruk, pasir lan banyu.Mortar abu putih yaiku mortir sing digawe kanthi nyampur tempel jeruk lan pasir kanthi proporsi tartamtu, lan kekuwatane ditampa kanthi hardening jeruk.Mortar awu putih mung digunakake ing lingkungan garing kanthi syarat kekuatan sing kurang.Biaya kasebut relatif murah.

Kapabilitas mortir nuduhake manawa mortir gampang nyebar menyang lapisan tipis sing seragam lan terus-terusan ing permukaan masonry, lan liya-liyane, lan diikat kanthi rapet karo lapisan dasar.Kalebu makna fluiditas lan penylametan banyu.Faktor-faktor sing mengaruhi fluiditas mortir utamane kalebu jinis lan jumlah bahan semen, jumlah banyu sing digunakake, lan jinis, wangun partikel, kekandelan lan gradasi agregat alus.

Jeruk kapur

Kajaba iku, padha uga digunakake ing bahan campuran lan admixtures.Macem-macem lan dosis sing gegandhengan.Ing kahanan normal, substrat minangka bahan nyerep banyu keropos, utawa nalika konstruksi ana ing kahanan panas garing, mortir cairan kudu dipilih.Kosok baline, yen basa nyerep banyu kurang utawa dibangun ing kahanan lembab lan kadhemen, mortir kanthi fluiditas kurang kudu dipilih.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene