Deterjen Cairan

Produk HPMC/MHEC selulosa QualiCell bisa nambah kanthi sifat ing ngisor iki ing Deterjen Cairan:
· Transmisi cahya dhuwur
· Kelarutan telat kanggo kontrol viskositas
· Panyebaran banyu adhem kanthi cepet
· Emulsifikasi apik
· Efek penebalan sing signifikan
· Keamanan lan stabilitas

Eter selulosa kanggo Deterjen Cairan

Deterjen cair minangka jinis deterjen sing ditambahake kanggo ngresiki umbah-umbah.Umumé, deterjen nuduhake campuran senyawa kimia kalebu alkilbenzenesulfonat, sing padha karo sabun nanging kurang kena pengaruh banyu atos.Deterjen umbah-umbah minangka jinis agen pembersih deterjen sing digunakake kanggo ngresiki sandhangan umbah-umbah sing reged.Deterjen umbah-umbah diprodhuksi ing wêdakakêna wêdakakêna lan wangun cair. Ing umume konteks kluwarga, istilah deterjen nuduhake deterjen umbah-umbah vs sabun tangan utawa jinis agen pembersih liyane.Umume deterjen dikirim ing bentuk bubuk.

Cairan-Deterjen

Apa sampeyan bisa nyelehake deterjen langsung ing mesin cuci?
Nambahake Deterjen menyang Mesin Cuci Efisiensi Tinggi. Sampeyan uga bisa nggunakake paket deterjen dosis siji ing mesin cuci HE.Ora kaya cairan utawa bubuk, iki kudu diselehake langsung ing drum mesin cuci.Lan sampeyan kudu nglakoni sadurunge nambah sandhangan;nambah Pack sawise sandhangan bisa nyegah saka rampung dissolving.
Pira deterjen cair sing sampeyan butuhake?
Minangka aturan umum, sampeyan mung kudu nggunakake kira-kira tablespoon deterjen umbah-umbah saben ukuran mbukak biasa.(Gelas ukur sing disedhiyakake karo deterjen umbah-umbah cair kira-kira 10 kaping luwih gedhe tinimbang jumlah sabun cuci sing dibutuhake.) Aja nyedhot deterjen cair menyang mesin tanpa ngukur dhisik.

Kepiye cara nggunakake deterjen cuci cair?
Deterjen cair apik kanggo panganan, lemak utawa noda lenga, lan luwih apik kanggo nambani titik.Sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake tutup kanggo ngukur dosis.Yen wis rampung, mung nambah sandhangan, lan pour deterjen menyang dispenser, miwiti mesin cuci.

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100MS Klik kene
HPMC TK150MS Klik kene
HPMC TK200MS Klik kene