Mesin Terapan Plester

QualiCell Cellulose ether HPMC/MHEC produk bisa nambah Machine Applied plasters liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Selulosa eter kanggo Machine Applied plasters

Plester semprotan mesin adhedhasar gypsum lan gipsum-jeruk dicampur lan ditrapake ing mesin plesteran sing terus-terusan.Lagi digunakake kanggo nutupi Highly efisiensin saka tembok lan langit-langit lan Applied ing siji lapisan (ca. 10 mm nglukis).
Ora kabeh mortir cocok kanggo nyemprotake karo mesin nyemprot mortir.Mortir sing ora bisa disemprot dening mesin cocok kanggo penyemprotan mekanis.Apa sing dibutuhake kanggo penyemprotan mekanis yaiku mortir khusus, yaiku, "mortar semprotan mesin".
Kaping pirang-pirang, wong mikir yen mortir bisa disemprotake nganggo mesin lan bisa ditrapake ing tembok.Lesungku bisa diarani "mortir sing dijeblug mesin."Apa biaya peralatan lan bahan sing cocog karo mortir sing disemprot cukup lan proporsi mortir ing tembok, apa ana rebound lan kendur sajrone proses uyuh mortir, lan sing luwih penting, apa mortir garing cocok kanggo dhuwur-munggah. transportasi bubuk garing lan faktor liyane.

Mesin-ditrapake-plaster

Mung nalika syarat sing kasebut ing ndhuwur wis ketemu, bisa diarani "mortir sing dilebokake mesin".

Langkah-langkah cuci udara saka mesin nyemprot mortir:
Langkah 1: Pipeline kudu dilengkapi tutup mandeg, lan piring mandeg kudu dilebokake kanggo nyegah beton ing pipa vertikal utawa munggah saka mili bali.
Langkah 2: Njupuk metu sawetara saka beton ing tutuk ngarep terus pipe lan sambungake menyang joints online-washing.Gabungan kudu diisi bal karang sing direndhem ing banyu sadurunge, lan inlet, katup knalpot lan selang udara sing dikompres kudu dipasang ing sendi.
Step3: Pasang tutup safety ing mburi pipe kanggo nyegah semprotan beton saka babras wong.
Langkah 4: Alon-alon mbukak tutup intake udara sing dikompres, supaya udara sing dikompresi bakal ngetokake bal spons lan beton.Yen saluran pipa dilengkapi katup mandeg, mula kudu dibukak ing posisi mbukak sadurunge mbukak katup udara.
Langkah 5: Nalika kabeh beton ing pipa wis kosong lan bal karang wis dijupuk metu langsung, wisuh online wis rampung.
Langkah 6: Nutup katup intake udara sing dikompres lan miwiti mbongkar macem-macem fitting pipa.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene