Metil Hidroksietil Selulosa (MHEC)

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Methyl Hydroxyethyl Cellulose
Sinonim: MHEC;HEMC;Hydroxythyl Methyl Cellulose;Methyl Hydroxyethyl Cellulose
Metil Hidroksietil Selulosa (Hemc); Selulosa Metil Hidroksietil Eter; Himetellose
CAS: 9032-42-2
Penampilan:: Wêdakakêna putih
Bahan baku: katun halus
Merek dagang: QualiCell
Asal: China
MOQ: 1 ton


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Sinonim:Hydroxyethyl Methyl Cellulose,HEMC,MHEC,Metil 2-hydroxyethyl cellulose,SELULOSE METHIL HYDROXYETHYL ETHER;Hydroxy Ethyl Methyl Cellulose;METHIL HIDROXY ETHIL SELULOSE,Eter selulosa;HEMC

Sifat fisik
1. Katon: HEMC putih utawa meh putih fibrous utawa bubuk granular;ora ana ambune.
2. Kelarutan: HEMC bisa larut ing banyu adhem.
3. Kapadhetan katon: 0,30-0,60g / m3.
4. MHEC nduweni karakteristik penebalan, suspensi, dispersi, adhesi, emulsifikasi, pembentukan film, lan retensi banyu.Penylametan banyu luwih kuwat tinimbang metil selulosa, lan stabilitas viskositas, anti-jamur lan dispersibilitas luwih kuwat.

Methyl Hydroxyethyl Cellulose (MHEC) yaiku polimer molekul dhuwur non-ionik, bubuk putih utawa meh putih.Iku larut ing banyu adhem nanging ora larut ing banyu panas.Solusi kasebut nuduhake pseudoplastisitas sing kuat lan nyedhiyakake geser sing luwih dhuwur.Viskositas.HEMC utamané dipigunakaké minangka adesif, koloid protèktif, thickener lan stabilizer, lan aditif emulsifying.
Methyl Hydroxyethyl Cellulose(MHEC) akeh digunakake ing lapisan lateks adhedhasar banyu, konstruksi bangunan lan bahan bangunan, tinta cetak, pengeboran minyak, lan sapiturute, kanggo nglukis lan nahan banyu, nambah keandalan, lan digunakake ing produk mortir garing lan teles.
Methyl Hydroxyethyl Cellulose (MHEC) uga dikenal minangka HEMC, Methyl Hydroxyethyl Cellulose, sing bisa digunakake minangka agen penylametan banyu sing efisien, stabilizer, adhesive lan agen pembentuk film ing konstruksi, adhesives kothak, semen lan plester adhedhasar gipsum, deterjen cair, lan akeh aplikasi liyane.

CAS: 9032-42-2

Spesifikasi Kimia

Penampilan Wêdakakêna putih nganti putih
Ukuran partikel 98% liwat 100 mesh
Kelembapan (%) ≤5.0
Nilai PH 5.0-8.0

Produk Grades

Kelas Metil Hidroksietil Selulosa Viskositas (NDJ, mPa.s, 2%) Viskositas (Brookfield, mPa.s, 2%)
MHEC ME60000 48000-72000 24000-36000
MHEC ME100000 80000-120000 40000-55000
MHEC ME150000 120000-180000 55000-65000
MHEC ME200000 160000-240000 Min70000
MHEC ME60000S 48000-72000 24000-36000
MHEC ME100000S 80000-120000 40000-55000
MHEC ME150000S 120000-180000 55000-65000
MHEC ME200000S 160000-240000 Min70000

Lapangan Aplikasi

Aplikasi Properti Rekomendasi kelas
Mortir isolasi tembok njaba
Semen plester mortar
Self-leveling
Mortar campuran garing
Plester Gypsum Kab
Penebalan
Mbentuk lan ngobati
Water-binding, adhesion
Tundha mbukak-wektu, apik mili
Thickening, Water-binding
MHEC ME200000

MHEC ME150000

MHEC ME100000

MHEC ME60000

MHEC ME40000

Adhesive wallpaper
adhesives lateks
Adhesive kayu lapis
Thickening lan lubricity
Thickening lan banyu-binding
Thickening lan padhet tahan
MHEC ME100000

MHEC ME60000

Deterjen Penebalan MHEC ME200000S

1. Plester adhedhasar semen
1) Ngapikake uniformity, nggawe luwih gampang kanggo rags kain kanggo sag, lan ing wektu sing padha nambah resistance aliran.Ningkatake fluidity lan pumpability, saéngga ningkatake efisiensi kerja.
2) Penylametan banyu sing dhuwur, ngluwihi wektu kerja mortir, ningkatake efisiensi kerja, lan mbantu mortir mbentuk kekuatan mekanik sing dhuwur sajrone periode bukaan.
3) Ngontrol infiltrasi udhara, saéngga ngrusak retakan mikro lapisan lan mbentuk permukaan sing cocog.

2. Gypsum plester lan produk gipsum
1.) Kanggo nambah uniformity, iku luwih gampang kanggo nambah efficiency saka slurry kain, lan ing wektu sing padha, anti-aliran nambah fluidity lan pumpability.Mangkono nambah efisiensi kerja.
2.) Penylametan banyu sing dhuwur, wektu kerja mortir suspensi, lan kekuatan mekanik sing dhuwur ing basa lisan.
3.) Kanthi ngontrol keseragaman mortir, lapisan permukaan sing berkualitas tinggi dibentuk.

3. Batu bata
1.) Nambah kekuatan lumahing masonry, lan nambah penylametan banyu, supaya kekuatan saka mortir bisa apik.
2.) Dandan saka lubricity lan plasticity kanggo nambah kinerja construction, nggunakake "Polymerized Expansion Mortar" saka "Jaminan Brand" kanggo cepet nyuda wektu lan nambah produksi animasi.
3.)Model khusus karo penylametan banyu dhuwur kasedhiya, cocok kanggo bata karo panyerepan banyu dhuwur.

4. Pangisi gabungan
1.) Penylametan banyu banget, kang bisa ngluwihi wektu cooling lan nambah efficiency karya.Lubricity dhuwur ndadekake aplikasi luwih gampang lan lancar.
2.) Nambah resistance shrinkage lan resistance kokain, lan nambah kualitas lumahing.
3.) Nyedhiyani tektur Gamelan lan seragam, lan nggawe lumahing iketan kuwat.

5. Tile Adhesive
1.) Nggawe bahan campuran garing gampang dicampur tanpa ngasilake clumps, saéngga ngirit wektu kerja, amarga aplikasi kasebut luwih cepet lan luwih efektif, bisa nambah kemampuan kerja lan nyuda biaya.
2.) Kanthi ndawakake wektu cooling, efficiency tiling wis apik.Nyedhiyani adhesion banget.
3.) Model sing dikembangake khusus kanthi resistensi skid dhuwur kasedhiya.

6. Bahan lantai self-leveling
1.) Nyedhiyani viskositas lan bisa digunakake minangka aditif anti udan.
2.) Nambah fluidity lan pumpability, mangkono nambah efficiency paving lantai.
3.) Kontrol penylametan banyu, mangkono nemen ngurangi retak lan shrinkage.

7. Cat adhedhasar banyu lan remover cat
1.) Ngluwihi urip beting dening nyegah udan saka ngalangi.Wis kompatibilitas banget karo komponen liyane lan stabilitas biologi dhuwur.
2.) Iku dissolves cepet tanpa clumps, kang mbantu kanggo menakake proses nyawiji.Produk dispersi banyu adhem bisa nggawe campuran luwih cepet lan luwih trep, lan ora ngasilake aglomerat.
3.) Ngasilake karakteristik aliran sarujuk, kalebu spatter kurang lan gawe tingkat apik, kang bisa njamin Rampung lumahing banget lan nyegah Paint saka sagging.
4.) Nambah viskositas saka banyu basis Paint remover lan Organic solvent Paint remover supaya Paint remover ora mili metu saka lumahing workpiece.

8. Extrusion mbentuk slab beton
1.) Nambah processability produk extruded, karo kekuatan iketan dhuwur lan lubricity.
2.) Nambah kekuatan udan lan adhesion saka sheet sawise extrusion.

aplikasi1
aplikasi2

Packing

25kg tas kertas njero karo tas PE.
20'FCL: 12Ton karo palletized, 13.5Ton tanpa palletized.
40'FCL: 24Ton karo palletized, 28Ton tanpa palletized.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan