Campuran mortir

QualiCell Cellulose ether HPMC/MHEC produk bisa nambah admixtures mortir liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan penylametan banyu.

Eter selulosa kanggo Admixtures mortir

Admixtures mortir bubuk garing utamane kalebu: primer, thickeners, lan liya-liyane. Bahan-bahan sing ningkatake kinerja mortir semen gasified kalebu ing kategori campuran utama.Fungsi kasebut kanggo nambah konsistensi lan retensi banyu saka mortir, nambah viskositas blok, lan nyuda mortir bubuk garing.Lantai awu, nyimpen semen retak permukaan lan tempel jeruk.Peran utama ing mortir, ngembangaken semen, Nihan osteopathic, etc. Bisa ngatasi shelling ngisor, mbukak, etc kanggo pass ing beton, lantai beton biasa, lan lapisan paling apik utawa lapisan., The mortir ing masonry wis resistance dhuwur.Sawise hardening, nduweni fungsi pembekuan, ngurangi banyu, anti-rembesan, daya tahan, anti-retak, nyuwek, nyala lan liya-liyane.
Wis akeh klasifikasi: Lime King, Rock Sand Extract, Mortar King, Mortar Treasure, Cement Additives, Cement Plasticizers, etc.

Mortir-admixtures

Admixture mortir minangka seri, dipérang dadi mortir masonry lan mortir plesteran.Digunakake ing konstruksi industri lan sipil, minangka aditif kanggo masonry lan plastering.Iki minangka aditif sing ditambahake ing semen lan pasir kanggo nambah kinerja mortir semen.Bisa ngatasi hollowing, cracking lan kahanan liyane.
Ngartekno nambah workability saka mortir: Sawise nambahake admixture mortir, mortir iku gedhe banget, alus, lan pasukan cohesive kuwat, nyuda awu lantai lan nyuda biaya, lan mortir wis jurusan dhuwure fullness.Nalika plastering, syarat kanggo tingkat wetness saka tembok kurang, lan mortir shrinks sethitik, kang ngatasi masalah umum saka retak, hollowing, shedding, lan blistering ing tembok, lan solves masalah mortir lan workability.

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene