Kabar

  • Wektu kirim: Sep-29-2022

    1 Pambuka Wiwit munculé pewarna reaktif, sodium alginate (SA) wis dadi pasta utama kanggo nyetak pewarna reaktif ing kain katun.Nggunakake telung jinis eter selulosa CMC, HEC lan HECMC sing disiapake ing Bab 3 minangka tempel asli, padha ditrapake kanggo ngurmati percetakan pewarna reaktif ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-27-2022

    Kanthi nyinaoni efek saka macem-macem dosis hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) ing printability, sifat rheologis lan sifat mekanik mortir cetak 3D, dosis HPMC sing cocog wis dibahas, lan mekanisme pengaruhe dianalisis digabungake karo mortar mikroskopik ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-26-2022

    Struktur khas saka rong eter selulosa diwenehi ing Gambar 1.1 lan 1.2.Saben anggur dehidrasi β-D saka molekul selulosa Unit gula (unit selulosa sing mbaleni) diganti karo siji gugus eter saben ing posisi C(2), C(3) lan C(6), yaiku nganti telung klompok eter.Amarga o...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-26-2022

    Loro-lorone hydroxypropyl methylcellulose lan hydroxyethyl cellulose iku selulosa, apa bedane antarane loro?"Pbedane Antarane HPMC lan HEC" 01 HPMC lan HEC Hydroxypropyl methylcellulose (Hypromellose), uga dikenal minangka hypromellose, minangka jinis campuran selulosa non-ionik ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-24-2022

    Sifat utama selulosa hidroksietil yaiku larut ing banyu adhem lan banyu panas, lan ora nduweni sifat gelling.Nduwe macem-macem tingkat substitusi, kelarutan lan viskositas.udan.Solusi hidroksietil selulosa bisa mbentuk film transparan, lan nduweni ciri ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-22-2022

    Peran hydroxypropyl methylcellulose ing putty Saka thickening, penylametan banyu lan construction saka telung fungsi.Thickening: Selulosa bisa thickened kanggo nundha, supaya solusi seragam lan konsisten, lan nolak sagging.Penylametan banyu: Gawe bubuk dempul garing alon-alon, lan bantu ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-22-2022

    Eter selulosa sing umum digunakake kalebu HEC, HPMC, CMC, PAC, MHEC lan liya-liyane.Eter selulosa larut banyu non-ionik nduweni adhesiveness, stabilitas dispersi lan kapasitas penylametan banyu, lan minangka aditif sing umum digunakake kanggo bahan bangunan.HPMC, MC utawa EHEC digunakake ing paling basis semen utawa gyp ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-20-2022

    Hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) Kategori: bahan pelapis;materi membran;Bahan polimer sing dikontrol kanthi kacepetan kanggo persiapan rilis alon;Agen stabilisasi;Bantuan suspensi, adhesive tablet;Agen adhesi sing dikuatake.1. Pengenalan produk PRODUK iki ADALAH ETER SELULOSA NON-IONIK...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-20-2022

    Hydroxypropyl methylcellulose mbebayani Bahan mentah saka hydroxypropyl methyl cellulose yaiku katun olahan.Iku ora mbebayani kanggo awak manungsa.Iku bakal lengket ing irung ing kontak cedhak, nanging ora bakal lumebu ing paru-paru.Yen sampeyan kerja ing pabrik, disaranake nganggo topeng.Hydroxyp...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-16-2022

    Bangunan khusus hydroxypropyl metil selulosa supaya infiltrasi Kelembapan kanggo tembok, bakal mung jumlah tengen Kelembapan bisa tetep ing semen mortir gawé kinerja apik ing banyu lan peran saka hydroxypropyl metil selulosa ing mortir bisa sebanding karo viscosi ing. ..Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-16-2022

    821 rumus putty: 821 pati ana 3,5 kg 2488 3kg Hpmc punika 2,5 kg Rumus lapisan plester: 600kg gipsum biru, wêdakakêna putih gedhe 400kg, Guar gum 4kg, serat kayu 2kg, HPMC2kg, Jumlah cocok saka asam sitrat.Adhedhasar rumus sing disaranake miturut kahanan nyata bahan mentah ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Sep-15-2022

    Hydroxypropyl metil selulosa dipérang dadi rong jinis umum panas - larut kadhemen - banyu - larut jinis.1, seri gipsum ing produk seri gipsum, selulosa eter utamané digunakake kanggo penylametan banyu lan nambah lancar.Bareng padha nyedhiyani sawetara relief.Iku bisa ngatasi t ...Waca liyane»