Cara ngukur viskositas hidroksipropil metil selulosa

Bangunan khusus hydroxypropyl metil selulosa supaya infiltrasi Kelembapan kanggo tembok, bakal mung jumlah tengen Kelembapan bisa tetep ing mortir semen gawé kinerja apik ing banyu lan peran saka hydroxypropyl metil selulosa ing mortir bisa proporsional kanggo viskositas, sing luwih dhuwur viskositas hidroksipropil metil selulosa penylametan banyu bakal luwih apik.

Sawise Kelembapan saka hydroxypropyl metil selulosa dhuwur banget, penylametan banyu saka hydroxypropyl metil selulosa bakal nolak, lan bakal langsung mimpin kanggo efficiency construction saka hydroxypropyl metil selulosa.Kita uga menowo karo bab bakal luwih gampang kanggo nggawe kesalahane, kita kudu tansah seger, kita bakal nampa asil sing ora dikarepke.

Viskositas sing katon minangka indeks penting saka hidroksipropil metil selulosa.Cara pangukuran sing umum yaiku pangukuran viskositas rotasi, pangukuran viskositas kapiler lan pangukuran viskositas tiba.

Sadurunge, hidroksipropil metil selulosa ditemtokake dening pangukuran viskositas kapiler, nggunakake viskometer Uhnscher.Solusi pangukuran biasane larutan banyu 2, lan rumus: V = Kdt.V yaiku viskositas sajrone detik, K yaiku konstanta viskometer, D yaiku kerapatan ing suhu konstan, lan T yaiku wektu kanggo pindhah saka ndhuwur menyang ngisor viskometer sajrone detik.Cara operasi iki luwih rumit, yen ana bahan sing ora larut, gampang nyebabake kesalahan, angel kanggo ngenali kualitas hydroxypropyl methylcellulose.

Masalah mbangun stratifikasi lem minangka masalah gedhe sing ditemoni para pelanggan.Kaping pisanan, masalah bahan mentah kudu dianggep kanggo mbangun stratifikasi lem.Alesan utama kanggo mbangun stratifikasi lem yaiku ora cocog antarane polivinil alkohol (PVA) lan hidroksipropil metilselulosa (HPMC).Alesan kapindho yaiku wektu nyampur ora cukup;Ana uga bangunan lim thickening kinerja ora apik.

Ing mbangun lem, hidroksipropil metilselulosa instan (HPMC) kudu digunakake amarga HPMC mung kasebar ing banyu lan ora larut.Kira-kira 2 menit, viskositas cairan mundhak alon-alon, mbentuk koloid kenthel transparan.

Produk sing larut panas, ing banyu adhem, bisa disebar kanthi cepet ing banyu panas, ilang ing banyu panas, nalika suhu mudhun ing suhu tartamtu, viskositas alon-alon katon, nganti pembentukan koloid kenthel transparan.Hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) ing lem bangunan ditambahaké jumlah dianjurake kanggo 2-4kg.

Hydroxypropyl methyl cellulose (HPMC) ing stabilitas kimia lim bangunan, mildew, efek penylametan banyu apik, lan ora kena pengaruh dening owah-owahan PH, viskositas saka 100 000 S - 200 000 S bisa digunakake.Nanging ing produksi ora luwih viskositas luwih, viskositas lan kekuatan ikatan kuwalik proporsional, sing luwih dhuwur viskositas, kekuatan luwih cilik, umume 100.000S viskositas cocok.


Wektu kirim: Sep-16-2022