Eksipien Farmasi

Eksipien Farmasi

Hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) yaiku putih utawa susu putih, ora ana ambune, ora ana rasa, bubuk utawa granula berserat, bobot mundhut nalika pangatusan ora ngluwihi 10%, larut ing banyu adhem nanging ora panas, alon-alon ing banyu panas Pembengkakan, peptisasi, lan mbentuk a solusi koloid kenthel, kang dadi solusi nalika digawe adhem, lan dadi gel nalika digawe panas.HPMC ora larut ing etanol, kloroform lan eter.Iku larut ing pelarut campuran metanol lan metil klorida.Uga larut ing pelarut campuran aseton, metil klorida lan isopropanol lan sawetara pelarut organik liyane.Solusi banyu bisa ngidinke uyah (larutan koloid ora dirusak dening uyah), lan pH larutan banyu 1% yaiku 6-8.Rumus molekul HPMC yaiku C8H15O8-(C10H18O6) -C815O, lan massa molekul relatif kira-kira 86.000.

Pharmaceutical-Excipient

HPMC nduweni kelarutan banyu sing apik banget ing banyu adhem.Bisa dibubarake dadi solusi transparan kanthi aduk sethithik ing banyu adhem.Ing nalisir, iku Sejatine ora larut ing banyu panas ndhuwur 60 ℃ lan mung bisa swell.Iki minangka eter selulosa non-ionik.Solusi kasebut ora duwe muatan ion, ora berinteraksi karo uyah logam utawa senyawa organik ionik, lan ora bereaksi karo bahan mentah liyane sajrone proses persiapan;nduweni sipat anti-alergi sing kuwat, lan kanthi paningkatan tingkat substitusi ing struktur molekul, luwih tahan kanggo alergi lan luwih stabil;iku uga metabolis inert.Minangka eksipien farmasi, ora dimetabolisme utawa diserep.Mulane, ora nyedhiyakake kalori ing obat-obatan lan panganan.Iki kalori sing sithik, tanpa uyah, lan tanpa uyah kanggo pasien diabetes.Obat lan panganan alergen duwe aplikasi unik;iku relatif stabil kanggo asam lan alkalis, nanging yen nilai PH ngluwihi 2 ~ 11 lan kena pengaruh dening suhu sing luwih dhuwur utawa wis wektu panyimpenan maneh, viskositas bakal suda;solusi banyu sawijining bisa nyedhiyani aktivitas lumahing, nuduhake tension lumahing Moderate lan tension antarmuka;wis emulsification efektif ing sistem loro-phase, bisa digunakake minangka stabilizer efektif lan koloid protèktif;solusi banyu sawijining wis film-mbentuk banget, iku tablet lan pil A materi nutupi apik.Lapisan film sing dibentuk nduweni kaluwihan tanpa warna lan kateguhan.Nambahake gliserin uga bisa nambah plastisitas.

Produk QualiCell HPMC bisa nambah kanthi sifat ing ngisor iki ing Eksipien Farmasi:
· Sawise larut ing banyu lan volatilized liwat solvent, HPMC nggawe film transparent karo kekuatan tensile dhuwur.
· Nambah daya ikatan.
· Matriks hidrofilik digunakake bebarengan karo hidrat HPMC kanggo nggawe lapisan gel, ngontrol pola pelepasan obat.

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC 60E5 Klik kene
HPMC 60E15 Klik kene