Polivinil klorida (PVC)

QualiCell Hydroxypropyl Methyl Cellulose HPMC produk bisa nambah dening sifat ing ngisor iki ing PVC:
· agen penundaan sing paling umum digunakake.
· Ngontrol ukuran partikel lan distribusi
· Ngaruhi porositas
· Nemtokake bobot akeh PVC.

Eter selulosa kanggo Polivinil Klorida (PVC)

Polyvinyl Chloride (PVC) minangka polimer termoplastik sing ekonomis lan serba guna sing digunakake ing industri bangunan lan konstruksi kanggo ngasilake profil lawang lan jendhela, pipa (ngombe lan banyu limbah), insulasi kabel lan kabel, piranti medis, lan liya-liyane. Iku termoplastik paling gedhe katelu ing donya. materi kanthi volume sawise poliethelin lan polipropilena.

PVC digunakake sacara ekstensif ing macem-macem aplikasi industri, teknis lan saben dinten kalebu panggunaan umum ing bangunan, transportasi, kemasan, aplikasi listrik / elektronik lan kesehatan.

Polivinil-Klorida-(PVC)

Ing polimerisasi suspensi vinil klorida, sistem sing kasebar duwe pengaruh langsung marang produk, resin PVC, lan kualitas pangolahan lan produk.Hydroxypropyl MethylCellulose mbantu nambah stabilitas termal resin lan ngontrol distribusi ukuran partikel (kanthi tembung liya, nyetel Kapadhetan PVC), lan jumlahe 0,025% -0,03% saka produksi PVC.PVC resin digawe saka kualitas dhuwur Hydroxypropyl MethylCellulose ora mung bisa njamin baris kinerja karo standar internasional, nanging uga bisa duwe sifat fisik katon apik, partikel banget lan prilaku rheological leleh banget.

PVC minangka bahan sing awet lan tahan lama sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, kaku utawa fleksibel, putih utawa ireng lan macem-macem warna ing antarane.

Ing produksi resin sintetik, kayata polyvinyl chloride (PVC), polyvinylidene chloride, lan kopolimer liyane, polimerisasi suspensi paling umum digunakake lan kudu monomer hidrofobik invarian sing digantung ing banyu.Minangka polimer larut banyu, produk Hydroxypropyl MethylCellulose nduweni aktivitas permukaan sing apik lan fungsi minangka agen koloid protèktif.Hydroxypropyl MethylCellulose bisa nyegah partikel polimer saka prodhuksi lan aglomerasi.Salajengipun, sanajan Hydroxypropyl MethylCellulose minangka polimer larut banyu, bisa rada larut ing monomer hidrofobik lan bisa nambah porositas monomer kanggo produksi partikel polimer.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC 60E50 Klik kene
HPMC 65F50 Klik kene
HPMC 75K100 Klik kene