Tinta Printing

Tinta Printing

Etilselulosa (Etilselulosa) uga diarani selulosa etil eter lan selulosa etil eter.Iki digawe saka pulp kertas olahan utawa serat lan natrium hidroksida kanggo nggawe selulosa alkalin.Reaksi etana ngganti kabeh utawa sebagian saka telung gugus hidroksil ing glukosa kanthi gugus etoksi.Produk reaksi dikumbah nganggo banyu panas lan dikeringake kanggo entuk etil selulosa.
Etil selulosa akeh digunakake ing lapisan.Ing printing microcircuit, etil selulosa digunakake minangka kendaraan.Bisa digunakake minangka adhesives panas-nyawiji lan kemul kanggo kabel, kertas, tekstil, etc. Uga bisa digunakake minangka pigmen mecah basa lan digunakake ing printing inks.Etil selulosa kelas industri digunakake ing lapisan (lapisan jinis gel, lapisan leleh panas), tinta (tinta sablon, tinta gravure), adhesive, pasta pigmen, lan liya-liyane. Produk dhuwur digunakake ing obat, kosmetik, lan panganan. , kayata bahan kemasan kanggo tablet pharmaceutical, lan adhesives kanggo preparat long-acting.

Printing-Tinta

Etil selulosa minangka padhet putih, ora ana ambune, ora beracun, angel lan alus, stabil kanggo cahya lan panas, lan tahan kanggo asam lan alkali, nanging tahan banyu ora kaya nitroselulosa.Selulosa loro iki bisa digunakake ing kombinasi karo resin liyane kanggo ngasilake tinta kanggo nyetak kertas, aluminium foil, lan film plastik.Nitrocellulose uga bisa diformulasikan minangka varnish utawa digunakake minangka lapisan kanggo aluminium foil.

Aplikasi
Etil Selulosa minangka resin multi-fungsi.Kerjane minangka binder, thickener, rheology modifier, film mantan, lan alangi banyu ing akeh aplikasi minangka rinci ing ngisor iki:

Adhesives: Etil Selulosa umume digunakake ing leleh panas lan adhesives basis solvent liyane kanggo thermoplasticity banget lan kekuatan ijo.Iku larut ing polimer panas, plasticizers, lan lenga.

Lapisan: Etil Selulosa nyedhiyakake waterproofing, kateguhan, keluwesan lan gloss dhuwur kanggo cat lan lapisan.Uga bisa digunakake ing sawetara lapisan khusus kayata ing kertas kontak pangan, lampu neon, roofing, enameling, lacquers, varnishes, lan lapisan segara.

Keramik: Etil Selulosa digunakake banget ing keramik sing digawe kanggo aplikasi elektronik kayata kapasitor keramik multi-lapisan (MLCC).Kerjane minangka binder lan rheology modifier.Iku uga menehi kekuatan ijo lan Burns metu tanpa ampas.

Aplikasi Liyane: Panggunaan Etil Selulosa ngluwihi kanggo aplikasi liyane kayata pembersih, kemasan fleksibel, pelumas, lan sistem basis pelarut liyane.

Tinta Printing: Etil Selulosa digunakake ing sistem tinta berbasis pelarut kayata tinta gravure, flexographic lan sablon.Iku organosoluble lan kompatibel banget karo plasticizers lan polimer.Nyedhiyakake rheologi lan sifat ikatan sing luwih apik sing mbantu pambentukan film kekuatan lan resistensi sing dhuwur.

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
EC N4 Klik kene
EC N7 Klik kene
EC N20 Klik kene
EC N100 Klik kene
EC N200 Klik kene