Beton Ready Mix Kab

Produk QualiCell Cellulose ether bisa nambah Ready Mix Concrete liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Selulosa eter kanggo Ready Mix Concrete
Ready Mix Concrete nuduhake proporsi tartamtu saka semen, agregat, banyu, admixtures, mineral admixtures, etc. jangkoan.Transportasi kontainer beton.Ing situs konstruksi, gunakake mixer kanggo nyampur watu, pasir, lan banyu.
Beton komersial: Beton komersial nuduhake beton komersial, contone, beton sing bisa dideleng lan dituku.Saiki, bangunan digunakake kanggo tujuan komersial.
Umumé ngandika, materi cementing materi nuduhake nggunakake semen minangka materi, wedhi lan watu;lan banyu, kanthi utawa tanpa aditif lan aditif.Admixture nduweni tingkat koordinasi tartamtu.Beton semen, uga disebut beton biasa, diduweni kanthi nyampur, mbentuk lan nyebar, jero ing teknik sipil.

Ready-Mix-Beton

Produk QualiCell Cellulose ether bisa nambah Ready Mix Concrete liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene