Redispersible Polymer Powder (RDP)

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Redispersible Polymer Powder
Sinonim: RDP; VAE; Kopolimer etilena-vinil asetat; Wêdakakêna redispersible; Wêdakakêna emulsi redispersible; Wêdakakêna lateks; Wêdakakêna dispersible
CAS: 24937-78-8
MF: C18H30O6X2
EINECS: 607-457-0
Penampilan:: Wêdakakêna putih
Bahan baku: Emulsi
Merek dagang: QualiCell
Asal: China
MOQ: 1 ton


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Redispersible Polymer Powder (RDP)

Jeneng liya: Bubuk Emulsi Redispersible, bubuk RDP, bubuk VAE, bubuk Lateks, bubuk polimer sing bisa disebar

Redispersible Polymer Powder (RDP) yaiku bubuk lateks emulsi redispersible sing diprodhuksi dening semprotan emulsi basis banyu khusus, biasane adhedhasar vinyl asetat lan etilena.
Sawise pangatusan semprotan, emulsi VAE diowahi dadi bubuk putih yaiku kopolimer etil lan vinil asetat.Iku free-mili lan gampang kanggo emulsify.Nalika disebar ing banyu, mbentuk emulsi sing stabil.Nduweni ciri khas emulsi VAE, bubuk sing bebas mili iki menehi penak luwih gampang kanggo nangani lan panyimpenan.Bisa digunakake kanthi nyampur karo bahan kaya bubuk liyane, kayata semen, pasir lan agregat entheng liyane, lan uga bisa digunakake minangka binder ing bahan bangunan lan adesif.
Redispersible Polymer Powder (RDP) dissolves ing banyu gampang lan cepet mbentuk emulsion.It mbenakake sifat aplikasi penting saka mortir garing, wektu mbukak maneh, adhesion luwih karo substrat angel, konsumsi banyu murah, abrasion luwih apik lan resistance impact.
Koloid protèktif: Polivinil alkohol
Aditif: Agen anti-block mineral

Spesifikasi Kimia

RDP-9120 RDP-9130
Penampilan Bedak putih bebas mili Bedak putih bebas mili
Ukuran partikel 80μm 80-100μm
Akeh Kapadhetan 400-550 g / l 350-550 g / l
Isi padhet 98 min 98 min
Isi awu 10-12 10-12
Nilai PH 5.0-8.0 5.0-8.0
MFFT 0 ℃ 5 ℃
aplikasi1
aplikasi2

Kothak aplikasi

- Jaket skim
- Adhesive kothak
- Mortir insulasi tembok njaba

Item / Jinis RDP 9120 RDP 9130
Tile adhesive ●●● ●●
Isolasi termal ●●
Self-leveling ●●
Dempul tembok njaba sing fleksibel ●●●
Ndandani mortir ●●
Sambungan gipsum lan pengisi retak ●●
Grout ubin ●●

Properti kunci:
RDP bisa nambah adhesion, kekuatan lentur ing mlengkung, resistance abrasion, deformability.Wis rheology apik lan penylametan banyu, lan bisa nambah resistance sag saka adhesives kothak, bisa digawe nganti adhesives kothak karo banget non-slump situs lan putty karo sifat apik.

Fitur khusus:
RDP ora duwe pengaruh ing preperties rheologis lan minangka emisi sing sithik,
Bubuk tujuan umum ing kisaran Tg medium.Iku eminently cocok kanggo
formulasi senyawa saka kekuatan pokok dhuwur.

Packing:
Dikempalken ing tas kertas multi-lapis kanthi lapisan jero poliethelin, ngemot 25 kg;palletized & shrink kebungkus.
20'FCL ngemot 16 ton kanthi palet
20'FCL ngemot 20 ton tanpa palet

Lumbung:
Simpen ing papan sing adhem lan garing ing ngisor 30 ° C lan dilindhungi saka kelembapan lan tekanan, amarga barang kasebut termoplastik, wektu panyimpenan ora kudu ngluwihi 6 wulan.

Cathetan safety:
Data ing ndhuwur iku sesuai karo kawruh kita, nanging aja mbebasake klien kanthi ati-ati mriksa kabeh kanthi langsung nalika ditampa.Kanggo ngindhari formulasi sing beda-beda lan bahan mentahan sing beda-beda, coba luwih akeh tes sadurunge digunakake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan