Repair mortir

Repair mortir

Repair mortir minangka kualitas premium sing wis dicampur, shrinkage-kompensasi mortir digawe saka semen sing dipilih, agregat gradasi, pengisi entheng, polimer lan aditif khusus. breakages, spalling, tendon kapapar, etc., kanggo mulihake kinerja apik saka struktur beton.
Uga bisa digunakake minangka mortir leveling sing dikuatake serat karbon, mortir masonry kanthi kinerja dhuwur, lan mortir protèktif leveling plastering kanggo tulangan untaian baja ing bangunan (struktur).Produk ditambahake karo macem-macem modifier polimer molekul dhuwur, bubuk karet lan serat anti-retak.Mulane, iku nduweni workability apik, adhesion, impermeability, resistance peeling, resistance beku-thaw, resistance carbonization, resistance retak, resistance teyeng baja lan kekuatan dhuwur.

Repair-Mortir

instruksi construction

1. Nemtokake area ndandani.Kisaran perawatan ndandani kudu 100mm luwih gedhe tinimbang area karusakan sing nyata.Cut utawa chisel metu pinggiran vertikal saka wilayah repair beton karo ambane saka ≥5mm supaya thinning saka sudhut wilayah repair.
2. Ngresiki bledug ngambang lan lenga ing lumahing lapisan basa beton ing wilayah repair, lan mbusak bagean ngeculke.
3. Ngresiki teyeng lan lebu ing lumahing bar baja kapapar ing wilayah repair.
4. Lapisan dasar beton ing area perbaikan sing wis di resiki kudu dipotong utawa diolah nganggo agen perawatan antarmuka beton.
5. Gunakake pompa udhara utawa banyu kanggo ngresiki permukaan dasar beton ing wilayah sing didandani, lan ora ana banyu bening sing kudu ditinggalake sajrone proses sabanjure.
6. Nglakoake mortir repair kekuatan dhuwur miturut rasio nyawiji dianjurake 10-20% (rasio bobot) banyu.Campuran mekanik cukup kanggo 2-3 poin lan kondusif kanggo kualitas lan kacepetan pencampuran.Campuran manual kudu ing 5 poin kanggo mesthekake campuran seragam.
7. Mortir repair kekuatan dhuwur sing wis dicampur bisa plester, lan kekandelan siji plester ngirim ora ngluwihi 10mm.Yen lapisan plesteran kandel, metode konstruksi plester berlapis lan pirang-pirang kudu digunakake.

Produk eter selulosa KimaCell ing mortir ndandani bisa nambah sifat ing ngisor iki:
· Ngapikake penylametan banyu
· Tambah resistance retak lan kekuatan compressive
· Ningkatake adhesion kuwat saka mortir.

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC MP100M Klik kene
HPMC MP150M Klik kene
HPMC MP200M Klik kene