Senyawa Self-leveling

QualiCell selulosa eter HPMC / MHEC produk viskositas banget kurang punika realisasi saka poto-leveling.
· Nyegah slurry saka mapan lan getihen
· Ngapikake properti penylametan banyu
· Ngurangi shrinkage mortir
· Nyegah retak

Eter selulosa kanggo Senyawa Self-leveling

Mortar self-leveling minangka produk perlindungan lingkungan berteknologi tinggi kanthi konten teknologi dhuwur lan tautan teknis sing rumit.Iki minangka bahan bubuk campuran garing sing kasusun saka pirang-pirang bahan, sing bisa digunakake kanthi nyampur banyu ing situs kasebut.Sawise panyebaran tipis saka scraper, sampeyan bisa njaluk tingkat dhuwur saka lumahing basa.Self-leveling semen nduweni kacepetan hardening cepet.Bisa mlaku sawise 4-5 jam, lan konstruksi permukaan (kayata lantai kayu, papan berlian, lan sapiturute) bisa ditindakake sawise 24 jam.Konstruksi sing cepet lan prasaja ora ditandingi karo leveling manual tradisional.
Semen / mortir self-leveling minangka jinis permukaan lantai sing rata lan lancar sing bisa dilebokake kanthi lapisan pungkasan (kayata karpet, lantai kayu, lan liya-liyane).Sarat kinerja tombol kalebu hardening cepet lan shrinkage kurang.Ana macem-macem sistem lantai ing pasar, kayata basis semen, basis gipsum utawa campuran.

Self-leveling-Senyawa

Sifat teknis utama semen/mortar self-leveling
(1) Likuiditas
Fluiditas minangka indikator penting sing nggambarake kinerja semen / mortar self-leveling.Umumé, fluidity luwih saka 210 ~ 260mm.
(2) Stabilitas slurry
Indeks iki nuduhake stabilitas semen / mortir self-leveling.Tuang slurry campuran ing piring kaca sing diselehake kanthi horisontal, lan diamati sawise 20 menit.Mesthine ora ana pendarahan sing jelas, delaminasi, pamisahan, utawa gelembung.Indeks iki nduwe pengaruh sing luwih gedhe ing kondisi permukaan lan daya tahan materi sawise ngecor.
(3) Kekuwatan tekan
Minangka bahan lantai, indeks iki kudu memenuhi spesifikasi konstruksi kanggo lantai semen.Lantai lumahing mortir semen biasa domestik mbutuhake kekuatan tekan 15MPa utawa luwih, lan kekuatan tekan saka lapisan permukaan beton semen yaiku 20MPa utawa luwih.
(4) Kekuwatan lentur
Kekuwatan lentur semen / mortir self-leveling industri kudu luwih saka 6Mpa.
(5) Setelan wektu
Kanggo wektu nyetel semen / mortir self-leveling, sawise konfirmasi sing slurry wis roto-roto pipis, mesthekake yen wektu nggunakake luwih saka 40 menit, lan operability ora bakal kena pengaruh.
(6) Resistance impact
Semen / mortir self-leveling kudu bisa nahan tabrakan sing disebabake dening lalu lintas normal lan obyek sing diangkut, lan resistance impact saka lemah kudu luwih saka utawa padha karo 4 joule.
(7) Wear resistance
Semen/mortar self-leveling digunakake minangka bahan lumahing lemah lan kudu tahan lalu lintas lemah normal.Amarga alirane
Lapisan warata tipis, lan nalika dasar lemah padhet, daya bantalan utamane ing permukaan, ora ing volume.Mulane, resistance nyandhang luwih penting tinimbang kekuatan compressive sawijining.
(8) Ikatan kekuatan tarik menyang lapisan dasar
Kekuwatan ikatan antarane semen / mortir lan lapisan dhasar langsung ana hubungane karo apa slurry bakal dikupas lan dikupas sawise hardening, sing nduwe pengaruh sing luwih gedhe ing daya tahan materi.Ing proses konstruksi nyata, cat agen antarmuka lemah supaya bisa tekan kondisi sing luwih cocog kanggo pambangunan bahan leveling.Kekuwatan tensile jaminan saka bahan self-leveling semen domestik biasane ndhuwur 0.8MPa.
(9) Ketahanan retak
Resistensi retak minangka indikator kunci semen / mortir leveling dhewe, lan ukurane ana hubungane karo apa bahan leveling duwe retakan, bolongan, lan ngeculake sawise hardening.Evaluasi sing bener babagan resistensi retak bahan leveling dhewe ana gandhengane karo evaluasi sing bener babagan sukses utawa gagal bahan leveling dhewe.

QualiCell selulosa eter HPMC / MHEC produk viskositas banget kurang punika realisasi saka poto-leveling.
· Nyegah slurry saka mapan lan getihen
· Ngapikake properti penylametan banyu
· Ngurangi shrinkage mortir
· Nyegah retak

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK400 Klik kene
MHEC ME400 Klik kene