Jaket Skim

Produk eter selulosa QualiCell bisa nambah kanthi kaluwihan ing ngisor iki ing jas skim:
· kelarutan apik, penylametan banyu, thickening lan kinerja construction
· bebarengan nambah adhesion lan workability,
· Nyegah masalah hollowing, cracking, peeling utawa shedding

Selulosa eter kanggo Skim Coat

jas skim minangka jinis cat tempel sing kandel dekoratif sing digunakake kanggo flatten tembok, lan minangka produk sing penting sadurunge dilukis.Lambang ing primer utawa langsung ing obyek kanggo ngilangi permukaan sing ora rata saka obyek sing dilapisi.Iki diformulasikan kanthi jumlah aditif cilik, basis cat, pengisi sing akeh lan pigmen pewarna sing cocog.Pigmen sing digunakake utamane karbon ireng, wesi abang, kuning krom, lan liya-liyane, lan pangisi utamane talc, bikarbonat, lan liya-liyane. biasane sawise lapisan sepisanan wis pepe, kang Applied kanggo lumahing lapisan sepisanan.Semen adhedhasar lapisan skim digunakake minangka lapisan final ing substrat beda lan duwe kekandelan saka 2-4 mm.Padha ditrapake ing pirang-pirang lapisan.

Skim-Coat

Panganggone jas skim

Produk iki cocok kanggo papan GRC, papan ceramsite, tembok beton, papan semen lan blok aerasi, uga macem-macem papan tembok lan lantai ing lingkungan sing rada lembab.Produk kasebut uga cocog kanggo tembok lan langit-langit jedhing, jedhing, pawon, ruang paling ngisor, uga tembok njaba, balkoni, acara suhu dhuwur, ruang paling ngisor, garasi lemah lan papan liya sing asring ana banyu.Bahan dasar bisa dadi mortir semen, papan penet semen, beton, papan gypsum, lan liya-liyane, lan macem-macem lapisan tembok interior uga bisa dipilih miturut syarat pangguna.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene