Mortar Isolasi Termal

Produk HPMC / MHEC selulosa QualiCell minangka unsur penting ing EPS Thermal Insulation Mortars, kanthi sifat tahan suhu dhuwur, retensi banyu sing dhuwur, lan kemampuan kerja sing apik.

Selulosa eter kanggo Thermal Insulation Mortars

Mortar insulasi termal minangka mortir bubuk garing sing siap dicampur digawe saka macem-macem bahan entheng minangka agregat, semen minangka bahan semen, dicampur karo sawetara aditif sing diowahi, lan dicampur dening pabrikan.Bahan bangunan sing digunakake kanggo mbangun lapisan insulasi ing permukaan bangunan.mortir jampel termal HWR cocok kanggo jampel termal saka macem-macem bangunan.Saliyane insulasi termal njaba tembok njaba, uga bisa digunakake kanggo insulasi termal tembok njaba, insulasi omah, insulasi panas bumi, lan tangki panyimpenan minyak lan gas alam sing gedhe.

Thermal-Isolasi-Mortir

Mortar insulasi microbead vitrified bisa digunakake ing jero ruangan lan ing njaba ruangan, nanging umume digunakake kanggo insulasi njero ruangan, kayata tangga, ruang paling ngisor, garasi, tembok partisi utawa alangan geni tembok njaba.Bisa digunakake kanthi kapisah ing tembok njaba.Kanggo entuk efek ngirit energi kanthi 65%, kudu paling sethithik 10 cm utawa luwih.Konstruksi ora trep.Disaranake nggunakake insulasi komposit kanthi bahan insulasi tembok njaba kanggo nyukupi syarat insulasi lan entuk perlindungan geni Kelas A.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene