Tile Adhesives

QualiCell Cellulose ether HPMC/MHEC produk bisa nambah adhesives kothak liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Selulosa eter kanggo Tile Adhesives

Tile adhesive, uga dikenal minangka lem kothak utawa adhesive kothak keramik, uga viscose kothak, dipérang dadi jinis biasa, jinis polimer, jinis bata abot.Utamane digunakake kanggo nempelake ubin keramik, ubin permukaan, ubin lantai lan bahan hiasan liyane.Iki digunakake sacara wiyar ing njero lan njaba Ngadhepi papan dekorasi kanggo tembok, jubin, jedhing, pawon lan bangunan liyane.
Adhesives kothak efektif biaya
Adhesive kothak sing larang regane mung ngemot jumlah MC sing dibutuhake lan ora ana RDP.Padha ketemu syarat adhesion saka C1 kothak adhesive sawise panyimpenan dhisikan lan kecemplung banyu, nanging ora ketemu syarat sawise tuwa panas lan beku-thaw.Wektu mbukak kudu cukup nanging ora ditemtokake.

Tile-Adhesives

Adhesive kothak standar

Adhesive kothak standar nyukupi kabeh syarat kekuatan adhesion tensile saka adesif kothak C1.Opsional, bisa nambah kinerja non-slip utawa ngluwihi wektu mbukak.Adesif kothak standar bisa ngobati normal utawa ngobati kanthi cepet.
Adhesive ubin premium
Adhesive kothak kualitas dhuwur nyukupi kabeh syarat kekuatan adhesion tensile saka adhesive kothak C2.Biasane duwe resistensi slip sing luwih apik, wektu mbukak lengkap lan karakteristik deformasi khusus.Adhesives kothak kualitas dhuwur bisa ngobati biasa utawa ngobati cepet.

Apa cara sing bener kanggo nggunakake adhesive kothak?
1. Gunakake scraper toothed kanggo nyebar lim ing lumahing apa supaya roto-roto mbagekke lan mbentuk Strip saka untu.Gunakake kira-kira 1 meter persegi saben wektu (gumantung saka cuaca lan suhu) banjur gosok kothak kasebut sajrone wektu pangatusan;
2. Ukuran scraper toothed kudu nimbang flatness saka lumahing apa lan tingkat unevenness ing mburi kothak;
3. Yen longkangan ing mburi kothak Keramik jero utawa watu utawa kothak Keramik luwih gedhe lan abot, lim pindho sisi kudu Applied, sing, grout lim kudu Applied kanggo lumahing apa lan mburi mburi. kothak keramik ing wektu sing padha.

QualiCell Cellulose ether HPMC/MHEC produk bisa nambah adhesives kothak liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene