Tile Bond

Produk eter Selulosa QualiCell bisa nambah jaminan Tile liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Selulosa eter kanggo Tile Bond

Tile bond minangka adhesive non-beracun, ora ana ambune, non-polusi, non-korosif, ijo lan ramah lingkungan, sing bisa dipérang dadi telung kategori: jinis polimer, jinis biasa, lan jinis bata abot.Iki minangka bahan ikatan bubuk sing diproses kanthi apik sing digawe saka pengikat polimer sing diimpor kanggo ngowahi semen berkualitas tinggi, dicampur karo wedhi kuarsa, macem-macem aditif, lan pengisi.Bisa digunakake langsung sawise nyampur karo banyu.
Apa sing umum Tile bond?
1. Polimer Tile bond
Fitur: Adhesive kothak iki nduweni adhesi sing kuat, tahan banyu sing apik, daya tahan sing apik, operasi sing gampang, kinerja nyukur dhuwur, lan bisa digunakake minangka agen antarmuka lan adesif kanthi efek ganda.

Tile-Bond

2. Ikatan Genteng Biasa
Fitur: Jenis adhesive kothak iki ora perlu kanggo udan tembok bata sak construction.Wis keluwesan apik, impermeability, crack resistance, resistance tuwa apik, resistance suhu dhuwur, freeze-thaw resistance, non-beracun lan lingkungan loropaken, lan construction prasaja.
3. Heavy bata Tile bond
Fitur: Adhesive kothak iki dirumuske khusus kanggo ngatasi masalah adhesive kothak biasa sing ora bisa nempel ing sawetara kothak.Produk iki uga bisa nempel kothak ing njaba kothak, rampung ngilangi masalah adesif biasa ora nempel ing njaba kothak., Ora kuwatir lan trep, ora perlu kuwatir babagan masalah nyopot ubin lan dipasang maneh utawa nggunakake adesif kanggo nempel ing njaba.Iku 3-5 kaping kuwat saka adhesives Keramik biasa, lan rampung bisa ngganti rak gantung garing, ngirit biaya construction.
4. Tile bond bisa digunakake kanggo nempel ubin biasa, ubin keramik, ubin gilap, mozaik kaca, mozaik keramik, ubin lantai, marmer, granit, papan gypsum lan bahan hiasan tembok liyane.Wis kekuatan iketan dhuwur, workability apik, penylametan banyu apik, wektu imbuhan dawa, ora mili kothak, resistance banyu, resistance suhu dhuwur, resistance beku-thaw, resistance kanggo owah-owahan kadhemen lan panas, anti banyu lan impermeability, kinerja anti-tuwa apik. lan long-term Wis kekiatan dhuwur, Nyingkiri hollowing lan cracking, operasi prasaja, construction trep, efficiency karya dhuwur lan entuk manfaat ekonomi.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene