Tile Grouts

Produk eter selulosa QualiCell HPMC/MHEC bisa nambah kanthi sifat ing ngisor iki ing grout kothak:
· Nyedhiyakake konsistensi sing cocog, kemampuan kerja sing apik, lan plastisitas sing apik
· Priksa wektu mbukak mortir sing tepat
· Ngapikake kohesi mortir lan adhesi menyang bahan dasar
· Ngapikake sag-resistance lan penylametan banyu

Selulosa eter kanggo Tile Grouts
Tile Grouts minangka bahan ikatan bubuk sing digawe saka pasir kuarsa lan semen sing berkualitas tinggi minangka agregat, bubuk karet polimer molekul dhuwur sing dipilih lan macem-macem aditif, lan dicampur kanthi merata kanthi mixer.
Tile Grout digunakake kanggo ngisi spasi ing antarane kothak lan ndhukung ing permukaan instalasi.Tile Grout teka ing macem-macem werna lan mbandingake, lan tansah kothak saka ngembangaken lan owah-owahan karo owah-owahan ing suhu lan tingkat Kelembapan.
Grouts digunakake kanggo ngisi joints antarane kothak lan bisa Applied ing jembaré beda.Padha kasedhiya ing macem-macem color.Mainly digunakake kanggo caulking saka macem-macem kothak glaze, marmer, granit lan bricks liyane.Jembar lan kekandelan saka caulking bisa dipilih miturut user.The caulking saka kothak Keramik lan kothak jubin bisa mesthekake yen ora ana retak ing joints caulking, lan wis resistance rembesan banyu apik, kang bisa nyegah Kelembapan lan banyu udan saka. penetrating menyang tembok, utamané ing mangsa, banyu seeping menyang joints The icing swells, nyebabake bricks glued tiba mati.

Tile-Grouts

Kajaba iku, panggunaan ubin keramik lan grout jubin lantai bisa nyuda udan kalsium gratis ing mortir semen tanpa mengaruhi estetika dekorasi.Ora ngemot formaldehida gratis, benzena, toluene, +xylene lan senyawa organik sing molah malih.Iku produk ijo.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
MHEC ME60000 Klik kene
MHEC ME100000 Klik kene
MHEC ME200000 Klik kene