Senyawa Trowelling

Produk eter Selulosa QualiCell bisa nambah senyawa Trowelling basis Gypsum liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Eter selulosa kanggo senyawa Trowelling
Senyawa Trowelling adhedhasar gypsum digunakake kanggo level substrat tembok utawa langit-langit sing beda.Lagi Applied ing lapisan lancip, nyediakake lumahing banget Gamelan lan dekoratif, kang banjur bisa dicet.Gypsum adhedhasar senyawa trowelling digunakake kanggo Gamelan Papan plester, tembok beton utawa langit-langit.Aplikasi utama kanggo bahan konstruksi adhedhasar gypsum plester.(tangan utawa mesin diterapake), senyawa trowelling, pengisi sendi lan adesif.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene
Trowelling-senyawa