mortir anti banyu

Produk eter selulosa QualiCell ing mortir anti banyu bisa kanthi efektif ningkatake resistensi retak mortir, nyuda panyerepan banyu lan shrinkage garing saka mortir anti banyu sing kaku, supaya bisa entuk efek anti banyu lan impermeabilitas.

Selulosa eter kanggo Waterproof Mortars

mortir anti banyu uga disebut kationik neoprene lateks bahan anti banyu lan anticorrosive.Lateks neoprene kationik minangka jinis sistem tahan banyu lan anticorrosive adhedhasar molekul polimer sing dimodifikasi.Kanthi ngenalake lateks epoksi resin sing diimpor lan nambah lateks neoprene domestik, polyacrylate, karet sintetik, macem-macem pengemulsi, lateks sing diowahi lan lateks polimer dhuwur liyane.Iki minangka bahan anti karat lan anti korosi polimer kanthi nambahake bahan dasar, jumlah aditif lan pengisi kimia sing cocog, lan nambah liwat plasticizing, campuran, calendering lan proses liyane.Bahan sing diimpor lan bahan tambahan domestik sing berkualitas tinggi dipilih, lan produk berkualitas tinggi sing diprodhuksi sesuai karo standar industri nasional sing paling dhuwur dianjurake kanggo pambangunan omah sing sugih nasional.Umur dawa, konstruksi trep, kecemplung jangka panjang ing banyu, umur luwih saka 50 taun.

Waterproof-Mortir

Mortar anti banyu nduweni resistensi cuaca sing apik, daya tahan, impermeabilitas, kekompakan lan adhesi sing dhuwur banget, uga efek anti banyu lan anticorrosive sing kuwat.Bisa tahan korosi media produksi awu soda, urea, amonium nitrat, banyu segara, asam klorida lan uyah asam-basa.Iki dicampur karo pasir semen biasa lan semen khusus kanggo nggawe mortir semen, sing dibuwang utawa disemprotake karo mortir semen, lan ditrapake kanthi manual kanggo mbentuk lapisan mortir anti banyu lan anticorrosive sing kuwat ing beton lan permukaan.Iki minangka bahan anti banyu lan anticorrosive sing kaku lan angel.Nyampur karo semen lan wedhi bisa ngowahi mortir, kang bisa digunakake kanggo perawatan saka tembok bangunan lan lemah lan lapisan anti banyu saka engineering lemah.

Sistem waterproofing dipérang dadi slurries sealing kaku lan disebut membran sealing fleksibel miturut EN14891.

Umumé, slurries sealing kaku digunakake kanggo nglindhungi bagean construction saka Kelembapan lan banyu.Sistem waterproofing fleksibel adhedhasar mortir semen sing dimodifikasi polimer.Utamane digunakake ing sangisore ubin ing wilayah teles kaya pawon, kamar mandi lan loteng.

Apa kaluwihan saka mortir anti banyu?
mortir anti banyu bisa Applied ing lumahing udan, kang angel kanggo domestik solvent umum bahan anti banyu lan anticorrosive.Konstruksi bisa ditindakake ing beton campuran.Amarga obyek kasebut nduwe pengaruh ing permukaan dasar konstruksi, adhesi lapisan menyang beton tambah.Ing wektu sing padha, bahan lateks neoprene kationik ngisi pori-pori lan retakan mikro ing mortir, supaya lapisan kasebut nduweni impermeabilitas sing apik.Gaya cohesive 3 nganti 4 kaping luwih dhuwur tinimbang mortir semen biasa, lan kekuatan lentur luwih saka 3 kali luwih dhuwur tinimbang mortir semen biasa, saéngga mortir nduweni resistensi retak sing luwih apik.Bisa tahan banyu, tahan karat lan tahan lembab ing ngarep, mburi, slope, lan sisih sing beda.Pasukan ikatan sing kuat, ora bakal ngasilake hollowing, resistensi retak, saluran banyu lan fenomena liyane.

Lateks neoprene kationik bisa digunakake kanggo waterproofing lan anticorrosion, uga kanggo plugging lan ndandani.Ora ana lapisan leveling lan lapisan protèktif, lan bisa rampung ing sawijining dina.Periode konstruksi cendhak lan biaya lengkap kurang.Bisa dibangun ing permukaan dhasar sing lembab utawa garing, nanging lapisan dhasar kudu ora ana banyu sing mlaku utawa banyu sing stagnant.Lateks neoprene kationik nduweni sifat umum neoprene, sifat mekanik sing apik, tahan sinar matahari, ozon lan atmosfer, lan tuwa banyu segara, tahan kanggo ester minyak, asam, alkali lan korosi kimia liyane, tahan panas, kobong sing ora suwe, mateni awake dhewe. , resistance Deformasi, resistance geter, resistance abrasion, tightness online apik lan resistance banyu, lan adhesion total dhuwur.Iku non-beracun lan aman, lan bisa digunakake ing construction saka ngombé pools.Konstruksi aman lan prasaja.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100M Klik kene
HPMC TK150M Klik kene
HPMC TK200M Klik kene