Cat njaba

QualiCell Cellulose ether HPMC / MHEC / HEC produk bisa nambah cat Exterior liwat kaluwihan ing ngisor iki: Tambah wektu mbukak maneh.Ningkatake kinerja kerja, trowel non-stick.Nambah resistance kanggo sagging lan Kelembapan.

Eter selulosa kanggo cat njaba
Cat tembok, kaya jeneng kasebut, minangka jinis cat tembok njaba sing ditrapake ing tembok njaba.Cat tembok njaba dibutuhake kanggo lapisan tembok njaba.Hiasan tembok njaba kolega uga bisa nggawe warna lan kualitas bahan kelas dhuwur, lan tampilan bangunan luwih dhuwur.Ayo editor menehi introduksi rinci.Rincian cat!
Apa cat njaba?
Cat njaba digawe saka emulsi silikon sing elastis banget, aditif titanium dioksida, lsp. Fungsi seksual lan anti banyu.Amarga teknologi anyar, lapisan kasebut nduweni resistensi noda, breathability lan resistensi sing apik.

Cat njaba

Jinis cat njaba
Hiasan tembok njaba langsung katon ing alam, lan tahan angin, udan, lan srengenge.Mulane, lapisan kudu duwe resistance banyu, penylametan werna, resistance polusi, resistance tuwa lan adhesion apik, lan uga duwe resistance beku-thaw apik lan tatanan film.Fitur saka suhu kurang.

Lapisan tembok njaba dipérang dadi patang kategori miturut tekstur hiasan:
Kategori pisanan: lapisan tembok njaba sing tipis: tekstur sing apik, bahan sing kurang, lan uga bisa digunakake kanggo dekorasi tembok interior, kalebu lapisan sing rata, lapisan kaya tembok pasir lan lapisan kaya mika.Umume cat lateks glossy akrilik sing warni yaiku cat tipis.Karakteristik kasebut yaiku tahan banyu, tahan asam, tahan alkali, lan tahan beku-thaw.
Kategori kapindho: cat pola multi-lapisan: cat iki minangka jinis cat arsitektur anyar kanthi agregat karo emulsi akrilik lan bahan polimer minangka bahan pembentuk film utama.Pola kasebut cekung lan cembung, kaya efek telung dimensi.
Kategori katelu: Cat wedhi warna: Nggunakake wedhi kuarsa sing dicelup lan bubuk mika keramik minangka bahan baku utama, warna kasebut novel lan sarwa.
Kategori kaping papat: Cat kandel: bisa disemprot, bisa dicet, bisa digulung, bisa ditekuk, lan uga bisa digawe kanthi pola tekstur sing beda.Iki ditondoi kanthi tahan banyu sing apik, tahan alkali, tahan polusi, tahan cuaca, lan konstruksi lan pangopènan sing gampang.
Cat tembok njaba ora mung warni lan warni, nanging uga nduweni efek sing apik banget.Iki minangka lapisan bahan bangunan omah sing praktis lan apik banget.Sampeyan bisa uga pengin nggunakake lapisan tembok njaba sing luwih ramah lingkungan ing dekorasi omah kanggo nambah efek dekoratif.

Kualitas cat tembok njaba uga bisa nemtokake suwene bangunan kasebut.Ing sawetara bangunan, amarga kualitas cat tembok njaba sing ora apik, tembok njaba bakal tiba, nyebabake penampilan, lan kudu kerep didandani, sing mbuwang akeh dhuwit.Biaya sing dibutuhake.Sampeyan kudu menehi perhatian marang pilihan cat tembok njaba, amarga bangunan kasebut katon ing njaba kanggo wektu sing suwe, lan srengenge lan angin sing kerep ora bisa dihindari, mulane anti banyu lan sunscreen kudu dianggep nalika milih cat tembok njaba.

 

Rekomendasi Grade: Njaluk TDS
HPMC TK100MS Klik kene
HPMC TK150MS Klik kene
HPMC TK200MS Klik kene